GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Πυρήνες της Φωτιάς σχεδίαζαν να σκοτώσουν τον Ξηρό

Τα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς σχεδίαζαν να δολοφονήσουν το Χριστόδουλο Ξηρό, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αρχηγός της Ελλ...

Οι Πυρήνες της Φωτιάς σχεδίαζαν να σκοτώσουν τον Ξηρό

Τα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς σχεδίαζαν να δολοφονήσουν το Χριστόδουλο Ξηρό, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος, Δημήτρης Τσακνάκης.

Στο σχέδιο η δολοφονία Ξηρού ονομαζόταν "απόλυση".

Οι Πυρήνες χρέωναν στον καταδικασμένο - μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης "17 Νοέμβρη" σοβαρά λάθη στις αποτυχημένες βομβιστικές ενέργειες τόσο στη ΔΟΥ Κορυδαλλού όσο και στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας.

Το σχέδιο "απόλυσης" του Ξηρού προκύπτει από κρυπτογραφημένα e-mails μελών των Πυρήνων.

Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μέσα από τα ευρήματα στη γιάφκα της Αναβύσσου όπου βρέθηκε μια ταμπακιέρα με κρυμμένες κωδικοποιημένες κάρτες μνήμης, που γνώριζε μόνο η Αγγελική, καθώς τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς το είχαν παραγγείλει σε εκείνη.

Αυτό θα γίνονταν αμέσως μετά την επιχείρηση απόδρασης των κρατούμενων τρομοκρατών μαζί με ποινικούς και μάλλον την "απόλυση" του Ξηρού θα αναλάμβανε η Αγγελική σε κάποιο κρησφύγετο ασφαλείας που έχει νοικιάσει και θα κατέφευγε εκεί μαζί με τον πρώην πιστολέρο της "17Ν".  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση