GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόφαση του ΣΤΕ για Δημοτική Αστυνομία

Συνταγματική έκρινε το ΣΤΕ την απίστευτη κατάργηση της Δ.Α. και την απίστευτη μοριοδότηση της της σειράς του 2010 με 20 παραπάν...



Συνταγματική έκρινε το ΣΤΕ την απίστευτη κατάργηση της Δ.Α. και την απίστευτη μοριοδότηση της της σειράς του 2010 με 20 παραπάνω μόρια.
Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους κυρίους Σαμαρά,Μητσοτάκη,Βενιζέλο,Κουβέλη της συγκυβέρνησης καθώς και στο σύνολο των 152 βουλευτών των κομμάτων τους που ψήφισαν υπέρ της κατάργησης της Δ.Α. καθώς με αυτή τους την απόφαση λύθηκε το πρόβλημα του χρέους,οι Δήμοι πλέον δουλεύουν ρολόι,η ΕΛΛΑΣ ασκεί πλήρως τα καθήκοντα της πρωην Δ.Α. και αυτοί οι "κοπρίτες" δημόσιοι υπάλληλοι απολύθηκαν μια και καλή καθώς ούτε έσοδα έφερναν στους Δήμους ούτε και βοηθούσαν στην εύρυθμη λειτουργία των πόλεων!
Να'ναι καλά οι βουλευτές μας που για άλλη μια φορά έβαλαν πάνω από όλα το κοινό καλό και έδιωξαν από το δημόσιο τους πιο άχρηστους που είχαν όλοι προσληφθεί με ΑΣΕΠ και ευτυχώς κράτησαν τα ιδιαίτερα και ικανότατα στελέχη αορίστου συμβάσεως και διαφόρων ΔΕΚΟ!

Όλα είχαν προβλεφθεί καθώς οι εκλογές ήταν δεδομένες και οι 3000 περίπου πρώην δημοτικοί που θεωρούν ότι τους βόλεψαν στην ΕΛΛΑΣ και τις φυλακες μακριά από παιδιά σπίτια και οικογένειες είναι ελάχιστοι ψήφοι μπροστά στα ατελείωτα ρουσφέτια των αορίστων οι οποίοι είναι πολλές χιλιάδες!

Θα ήθελα οικ. Σαμαράς,Βενιζέλος,Μητσοτάκης κλπ να ξέρουν ότι θα τους τιμήσουμε σίγουρα με την ψήφο μας γιατί τα τελευταία χρόνια μας έφτασαν εδώ που είμαστε με κόπο αίμα και προσωπικές θυσίες πολλών εκατομμυρίων στους λογαριασμούς τους και πάντα λέγοντας την αλήθεια και με αίσθημα ευθύνης!

Ελπίζω ούτε καν να μπείτε στη Βουλή όλοι σας μήπως και έρθουν νέοι άνθρωποι και ξεβρωμίσει λίγο αυτός ο τόπος!
Αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Ελληνάρας θα το κάνει πάλι το θαύμα του και θα τους ξαναψηφίσει καθότι είναι μαζόχας και του αρέσει να τον.......!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση