GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όπλα και εκρηκτικά σε δυο σπίτια στη Μάνη

Το διασύνδεση δυο ανδρών ηλικίας 34 και 63 χρόνων με εγκληματικές οργανώσεις ή ακόμη και με τρομοκρατικές ομάδες, διερευνούν οι άνδρ...


Το διασύνδεση δυο ανδρών ηλικίας 34 και 63 χρόνων με εγκληματικές οργανώσεις ή ακόμη και με τρομοκρατικές ομάδες, διερευνούν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αρεόπολης μετά τη σύλληψή τους σε χωριά του δήμου Ανατολικής Μάνης με εκρηκτικά, όπλα, ναρκωτικά και βεγγαλικά.
Αρχικά ερευνήθηκαν το σπίτι και το αυτοκίνητο του 34χρονου, στα οποία βρέθηκαν ένας πυροκροτητής συνδεδεμένος με βραδύκαυστο φυτίλι, ένα κυνηγητικό όπλο χωρίς άδεια, μια βαλλίστρα, ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα τόξο, τρία μαχαίρια με εννέα βέλη, πέντε φυσίγγια πυροβόλου όπλου, πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων, έξι κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, δύο ζευγάρι χειροπέδες, 35 κροτίδες, τρεις φωτοβολίδες και μικροποσότητα κοκαΐνης.
Ακόμη, βρέθηκαν 19 κινητά, οκτώ κάρτες SIM, τρεις μονάδες υπολογιστών, ένας φορητός υπολογιστής, επτά κάρτες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων και εννέα ηλεκτρονικές συσκευές, μεταξύ των οποίων μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και ραδιοπομποί που ερευνάται αν προέρχονται από κλοπές. Στο σπίτι και την αποθήκη του 63χρονου, κατασχέθηκαν 15 μασούρια δυναμίτιδας, 29 φυσίγγια κρότου και πέντε κάλυκες. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου με κατηγορίες κατά περίπτωση για παράβαση των νόμων περί όπλων, ναρκωτικών και ειδών πυροτεχνίας.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση