GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρείτε μια παραδοσιακή αγγλική παμπ με ένα κλικ

Δε νοείται ταξίδι στη Βρετανία χωρίς μια επίσκεψη (και δυο και τρεις κ.ο.κ.) σε μια παραδοσιακή αγγλική παμπ. Βέβαια, με το που θα πατή...

Βρείτε μια παραδοσιακή αγγλική παμπ με ένα κλικ
Δε νοείται ταξίδι στη Βρετανία χωρίς μια επίσκεψη (και δυο και τρεις κ.ο.κ.) σε μια παραδοσιακή αγγλική παμπ.
Βέβαια, με το που θα πατήσει κανείς το πόδι του στη χώρα θα διαπιστώσει, ότι σε κάθε γωνιά υπάρχει και μια παμπ.

Πού όμως μπορεί να βρει μια αυθεντική, παραδοσιακή αγγλική παμπ με τζάκι;

Τη λύση στο ερώτημα έδωσε ο νεαρός σχεδιαστής ιστοσελίδων Timmy O'Mahony, ο οποίος εμπνεύστηκε την ιδέα όταν επέστρεψε στο Δουβλίνο απ’ όπου κατάγεται, μετά από μερικά χρόνια ζωής στο εξωτερικό.
 
Ο 27χρονος προγραμματιστής δημιούργησε την ιστοσελίδα Pubs With A Fire, με τη βοήθεια της οποίας μπορεί κανείς να εντοπίσει επάνω σε ένα χάρτη της Google πού υπάρχουν παραδοσιακές παμπ με τζάκι, ανάλογα με το μέρος που βρίσκεται.
 
Οι ιδιοκτήτες μπορούν επίσης να προσθέσουν τη δική τους παμπ στην ιστοσελίδα, καθώς επίσης στους αντίστοιχους λογαριασμούς της στο Twitter και Facebook, όπως αναφέρει η MailOnline.
 
Αν ετοιμάζεστε λοιπόν κι εσείς για ένα ταξιδάκι μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στη συγκεκριμένη σελίδα και να κρατήσετε διευθύνσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση