GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συνάντηση Καραμανλή - Μπακογιάννη

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, η συνάντηση που ξεκίνησε στις 09.00 μεταξύ του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, και της Ντό...

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Καραμανλή - Μπακογιάννη - ΤΩΡΑ
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, η συνάντηση που ξεκίνησε στις 09.00 μεταξύ του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, και της Ντόρας Μπακογιάννη.
Η κα Μπακογιάννη κατά την έξοδό της από το γραφείο του κ. Καραμανλή δήλωσε ότι δε συζήτησαν τα εσωκομματικά γιατί προέχει το συμφέρον της χώρας.

«Βρίσκομαι πολύ συχνά με τον κ. Καραμανλή. Σήμερα συζητήσαμε αναλυτικά την πρόταση που έχει κατατεθεί από τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία  και αφορά τη συμμετοχή μου στο 15μελές συμβούλιο για τη διαχείριση της κρίσης.

Θα αποδεχθώ την πρόταση και θα προχωρήσω στις απαραίτητες συζητήσεις. Δεν συζητήσαμε εσωκομματικά θέματα με τον κ. Καραμανλή. Προέχει η χώρα, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη θέση και πρέπει να τη βοηθήσουμε με κάθε τρόπο».
Σε ερώτηση για τα σενάρια που μιλούν για υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή για την προεδρία της Δημοκρατίας, είπε, επίσης, ότι είναι θέμα που δεν συζήτησε με τον πρώην πρωθυπουργό. «Ξέρω την πάγια θέση του κ. Καραμανλή. Η πάγια θέση του πρώην πρωθυπουργού είναι γνωστή σε όλους, δεν χρειάζεται να σας τη πω» υπογράμμισε.
Αμέσως μετά, στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή, έφθασε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας, ο οποίος δήλωσε: «Είναι σημαντικό να δούμε τα αίτια και τους υπαίτιους της ήττας, για να δούμε πως θα διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει διάλογος και είναι λογικό να γίνει και με τον Κώστα Καραμανλή, που είναι ο εγγυητής της ενότητας της παράταξης».
Σε ερώτηση αν θέτει θέμα ηγεσίας, ο Κώστας Γκιουλέκας απάντησε: «Θα συνεδριάσουν τα όργανα. Θα κάνουμε τη συζήτηση. Τώρα χρειάζεται νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Ο,τι άλλο πούμε τώρα, είναι περιττό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση