GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ανατροπή νταλίκας στην Ε.Ο. Τρικάλων - Ιωαννίνων...

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Ε.Ο. Τρικάλων - Ιωαννίνων, μετά την Καλαμπάκα, όταν οδηγός νταλίκας κινούμε...



Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Ε.Ο. Τρικάλων - Ιωαννίνων, μετά την Καλαμπάκα, όταν οδηγός νταλίκας κινούμενος με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.



Ο οδηγός έχει εγκλωβιστεί στην καμπίνα του οχήματος και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola.gr είναι βαριά τραυματισμένος.

Στο σημείο μετέβησαν περιπολικό του Α.Τ. Καλαμπάκας για να ρυθμίσει την κυκλοφορία των οχημάτων, άνδρες της Π.Υ. Καλαμπάκας που συνδράμουν στον απεγκλωβισμό του οδηγού και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο σημείο του τροχαίο και προκειμένου να ανασυρθεί η νταλίκα πρόκειται να μεταβεί γερανοφόρο όχημα.

Σημειώνεται σε ότι από την πρόσκρουση του μεγάλου οχήματος κορμός δέντρου έχει σφηνωθεί στην καμπίνα του με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται το έργο απεγκλωβισμού του οδηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr o οδηγός φέρει βαριά τραύματα και γίνονται μεγάλες προσπάθειες απεγκλωβισμού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση