GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Παπαγεωργίου νοσηλεύεται ο δράστης του τριπλού φονικού

Ο 55χρονος δράστης -και όχι 60χρονος, όπως έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες- μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου...



Ο 55χρονος δράστης -και όχι 60χρονος, όπως έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες- μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Οι Αστυνομικές Αρχές αναζητούν τα αίτια που οδήγησαν στο τριπλό φονικό που σημειώθηκε, σήμερα, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Ο 55χρονος δράστης σκότωσε με μαχαίρι τον επίσης 55χρονο κουνιάδο του, τη 42χρονη γυναίκα αυτού και τον 12χρονο γιο τους, μέσα στη μεζονέτα που διέμεναν, στο Ωραιόκαστρο. Στη συνέχεια, πήδηξε στο κενό από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου, αφού πρώτα αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πριν από το φονικό υπήρξε έντονος διάλογος και διαπληκτισμός ανάμεσα στον δράστη και το ζευγάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση