GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ θέλει τον Λαλιώτη επικεφαλής στο Επικρατείας

Πληροφορίες από την Χαριλάου Τρικούπγη θέλουν την ηγεσία του κόμματος να έχει ξεκινήσει συζητήσεις με το «ιστορικό στέλεχος», Κώστα Λαλιώ...

Πληροφορίες από την Χαριλάου Τρικούπγη θέλουν την ηγεσία του κόμματος να έχει ξεκινήσει συζητήσεις με το «ιστορικό στέλεχος», Κώστα Λαλιώτη, ώστε αυτός να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Με την πρόταση αυτή, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, πιστεύει ότι θα αγγίξει τον κόσμο του κόμματος, αφού θεωρούν πως η συνεισφορά του Λαλιώτη είναι ιδιαίτερα σημαντική στην ιστορική διαδρομή και ταυτόχρονα θα σημάνει και την αντίθεση στις διχαστικές, όπως τις αναφέρουν, επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου.
Μάλιστα τονίζουν στην Χαριλάου Τρικούπη πως ο Γ. Παπανδρέου ξαναθυμήθηκε συγκυριακά τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον οποίο ποτέ δεν υπερασπίστηκε, όπως δεν υπερασπίστηκε ποτέ και το ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα πάντα με πηγές από το ΠΑΣΟΚ, ως τώρα, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει πει το πολυπόθητο ναι στη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Αντίθετα, εμμένει στην απόφαση του την οποία είχε λάβει πριν 11 χρόνια, να αποσυρθεί του από την ενεργό πολιτική.
Η πρόταση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να είναι είτε να τεθεί ο Κ. Λαλιώτης επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, είτε να μπει, όπως έκανε πάντα, σε όποια θέση του ψηφοδελτίου θέλει προκειμένου να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ στην δύσκολη περίοδο που διανύει.
http://www.crashonline.gr/

2 σχόλια

  1. ΥΠΑΡΧΟΥ ακομα ΑΝΘΡΩΠΟΙ που πιστευουν και ψηφιζουν ΓΑΠ;!!!

    ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ να διαβασουν εδω:

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/01/blog-post_735.html#more


    Το διαβασα και ΛΕΡΩΘΗΚΑ . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω τη γνώμη ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ μεταξύ των διαφόρων "εντίμων", έχει πληρώσει και το Λαλιώτη το δημιουργό, κατά παγκόσμια αποκλειστικότητα για πρωτεύουσα ή μεγάλη πόλη, του ενός και μοναδικού αεροδρομίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση