GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαρμπόσα: ΑΕΚ, όπως τα μεγάλα κλαμπ

Ήρθε στην ΑΕΚ στη Football League, αλλά ο Έλντερ Μπαρμπόσα αντιλήφθηκε γρήγορα πως πρόκειται για σύλλογο πολύ μεγαλύτερο από την κατ...


Ήρθε στην ΑΕΚ στη Football League, αλλά ο Έλντερ Μπαρμπόσα αντιλήφθηκε γρήγορα πως πρόκειται για σύλλογο πολύ μεγαλύτερο από την κατηγορία που τώρα παίζει, όπως δήλωσε στην εκπομπή «Γκολ χωρίς Σύνορα» του ΣΚΑΪ.
«Ήρθα στην ΑΕΚ για το σχέδιο που μου παρουσίασε η ομάδα και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Με έπεισε από τη συζήτηση που κάναμε ότι υπάρχει ένα πλάνο. Γνώριζα για την ΑΕΚ, την παρακολουθούσα από Πορτογάλους που είχαν αγωνιστεί παλαιότερα εδώ, κατάλαβα γρήγορα την οντότητα και το μέγεθός της ως ομάδα. Είδα πόσο την αγαπούν οι φίλαθλοι. Οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί. Υπάρχει νοοτροπία νικητή στον σύλλογο. Οι φίλαθλοι είναι μαζί μας. Μας αγαπάνε, μας στηρίζουν, γι” αυτό κι εμείς θα πολεμάμε σε κάθε παιχνίδι να τους κάνουμε χαρούμενους», τόνισε ο Πορτογάλος εξτρέμ.
«Θα σύγκρινα την ΑΕΚ, με τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Έχει ιστορία, όσο λίγες ομάδες και ανήκει στις ομάδες που παίζουν στο Champions League. Και μόνο που παίζω στην ΑΕΚ, όμως με κάνει χαρούμενο», πρόσθεσε.
Όσο για τη δική του απόδοση και τη φιλοσοφία της ομάδας, είπε: «Αυτό που με ευχαριστεί είναι να βάζω γκολ και να δίνω ασίστ. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την ημέρα. Να έχουμε κατοχή της μπάλας, να κάνουμε φάσεις».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση