GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αντ. Μυλωνάκης επικεφαλής στο Επικρατείας του ΛΑΟΣ

Ο παρουσιαστής του ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ του ΑΡΤ και πρώην πιλότος του Στρατού Αντώνης Μυλωνάκης αποδεχόμενος τη πρόταση του Γιώργου Καρατζ...

Ο παρουσιαστής του ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ του ΑΡΤ και πρώην πιλότος του Στρατού Αντώνης Μυλωνάκης αποδεχόμενος τη πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ.
Ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι συνταγματάρχης ε.α , αλεξιπτωτιστής και πιλότος Αεροσκαφών και Ελικοπτέρων. Γεννήθηκε το 1958 στη Καλλιθέα Αττικής. Μεγάλωσε στις αλάνες των εργατικών κατοικιών της Κ. Κηφισιάς. Εχει έναν αδελφό τον Λευτέρη διευθυντή σήμερα στην οδοντιατρική κλινική του 401 ΓΣΝΑ με τον βαθμό του Γενικού Αρχιάτρου, και έναν γιό τον Χαράλαμπο 29 ετών Αρχιλοχία στον Ελληνικό Στρατό. Είναι πτυχιούχος του οικονομικού της νομικής και ομιλεί την Αγγλική.
Για την υποψηφιότητά του έκανε την εξής δήλωση: "Σήμερα η πατρίδα μας βρίσκεται κάτω απο τη μπότα Γερμανών και διεθνών τοκογλύφων.Ο περήφανος ελληνικός λαός στραγγαλίζεται και απαξιώνεται καθημερινά τα τελευταία 4 χρόνια. Ηρθε η ώρα της επανάστασης. Σ΄αυτές τις πιο κρίσιμες εθνικές εκλογές αποφάσισα δεχόμενος τη τιμητική πρόταση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη να ενώσω κι εγώ τις δυνάμεις μου μαζί με τους αγωνιστές της πατριωτικής λαικής δεξιάς παράταξης για τη τελική νίκη.Τιμώντας τις αξίες Αξιωματικού και πιλότου του ελληνικού στρατού αλλά και του μαχητή δημοσιογράφου , υπόσχομαι να πολεμήσω με μυαλό και ψυχή για την Ελληνίδα και τον Ελληνα.Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση