GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό καταρρακτώδη νεροποντή ψηφίζουν στην Ξάνθη

Η καταρρακτώδης νεροποντή προκαλεί προβλήματα στην εκλογική διαδικασία στην Ξάνθη. Η παρατεταμένη βροχόπτωση κατά τις νυχτερινές ώρες π...

Υπό καταρρακτώδη νεροποντή ψηφίζουν στην Ξάνθη

Η καταρρακτώδης νεροποντή προκαλεί προβλήματα στην εκλογική διαδικασία στην Ξάνθη.

Η παρατεταμένη βροχόπτωση κατά τις νυχτερινές ώρες προκάλεσε αρκετά προβλήματα, κυρίως, στην πεδινή περιοχή. Η κυκλοφορία διεκόπη προσωρινά στην Εθνική Οδό Ξάνθης-Αβδήρων στο ύψος του ΑΞΙΟΝ, ενώ προβλήματα υπήρξαν και στην ανηφόρα της πεζούλας. Παράλληλα, μεγάλοι όγκοι νερού δημιούργησαν προβλήματα στην κίνηση και στην περιφερειακό Αβάτου-Ν. Κεσσάνης, στο ύψος της Μάνδρας.

Από τα ξημερώματα της Κυριακής έχει επέμβει η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας ΑΜΘ σε συνεργασία με την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και τις υπόλοιπες αρχές για την επίλυση των προβλημάτων. Η Πυροσβεστική έχει κληθεί εξάλλου σε αρκετές περιπτώσεις άντλησης υδάτων από σπίτια και κτηνοτροφικές μονάδες, με τα σοβαρότερα προβλήματα να σημειώνονται σε Άβδηρα, Μυρωδάτο, Κουτσό ενώ υπήρξαν κάποιες λίγες περιπτώσεις υπογείων μέσα στην πόλη της Ξάνθης.

Τέλος, σύμφωνα με το xanthipress.gr, από την βροχή έχουν προκληθεί κατολισθήσεις σε διάφορα σημεία του ορεινού όγκου, όπως αναφέρει η Περιφέρεια, χωρίς ωστόσο να διεκόπη η κυκλοφορία σε κάποιοι σημείο του οδικού δικτύου.

Aπό την έντονη βροχόπτωση και τις πλημμύρες δυσχεραίνεται η εκλογική διαδικασία χωρίς πάντως να έχει ληφθεί κάποια απόφαση ενώ οι προγνώσεις για τον καιρό ανησυχούν καθώς προβλέπονται καταιγίδες μέχρι το βράδυ.

1 σχόλιο

  1. Το δίλημμα των εκλογών ( μετά τα δημοσκοπικά δεδομένα που δείχνουν μπροστά τον Σύριζα με 5-6 μονάδες, μη αναστρέψιμη διαφορά, και με βάση τον εκλογικό νόμο που δεν δίνει στο 2ο κόμμα καμία μετεκλογική δυνατότητα ) διαμορφώνεται ως εξής :

    Αυτοδύναμος Σύριζα ή κυβέρνηση με κορμό τον Σύριζα.

    Όσοι θέλουν ισχυρή κυβέρνηση, σταθερότητα, όχι νέες εκλογές οδηγούνται μαζικά στον Σύριζα. Όσοι θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας και μη αυτοδυναμία του Σύριζα ( που είναι σίγουρη αν μείνουν εκτός Βουλής οι ΑΝΕΛ )τότε πηγαίνουν μαζικά ( και ειδικά πολλοί που μέχρι πρόσφατα σκέφτονταν να ψηφίσουν ΝΔ, αλλά τώρα βλέπουν ότι είναι χαμένη ψήφος ) προς το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που πιθανόν να συμμετέχουν σε κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας.

    Το δίλημμα αυτό σπρώχνει τα ποσοστά του Σύριζα και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση