GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαγόρευση κολύμβησης και αλιείας στο κόλπο Ηρακλείου

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη και μετά από εισήγηση της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας ΠΕ Ηρακλείου γι...



Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη και μετά από εισήγηση της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας ΠΕ Ηρακλείου για την προστασία της δημόσια υγείας, απαγορεύεται η κολύμβηση και η αλιεία ψαριών, εδώδιμων οστρακοειδών και εχινόδερμων (αχινών) στην θαλάσσια περιοχή του κόλπου Ηρακλείου από τα Λινοπεράματα Δήμου Μαλεβιζίου έως τον Λιμένα Ηρακλείου και σε απόσταση 2 ναυτικών μιλίων από την ακτή , λόγω απόρριψης διάμεσου του υποθαλάσσιου αγωγού του βιολογικού καθαρισμού Ηρακλείου ανεπεξέργαστων αστικών λυμάτων σε αυτόν .

Στις περιοχές όπου απαγορεύεται η κολύμβηση επιβάλλεται να τοποθετηθούν πινακίδες με την ένδειξη «Νερά ακατάλληλα για κολύμβηση» με τη φροντίδα των αρμόδιων φορέων (Ο.Τ.Α., Λιμενικών Ταμείων) και με την επίβλεψη των Λιμενικών Αρχών.

Η παρούσα απαγόρευση ισχύει μέχρι εκδόσεως νεότερης απόφασης , μετά από εισήγηση της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας ΠΕ Ηρακλείου , και αφού πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενοι έλεγχοι και ληφθούν υπόψη τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων των δειγμάτων του θαλάσσιου ύδατος, μετά την αποκατάσταση της λειτουργίας της μονάδας ΕΕΑ του Δήμου Ηρακλείου .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση