GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Παπαρήγα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε απόψε από το Ηράκλειο η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ και πρώην γγ της ΚΕ τ...


Επίθεση στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε απόψε από το Ηράκλειο η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ και πρώην γγ της ΚΕ του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στο κινηματοθέατρο «Αστόρια».
Η κ. Παπαρήγα μετά την επίθεση της ανέφερε ότι η «πείρα του ΚΚΕ είναι πολύ μεγάλη και αξεπέραστη στις συνθήκες του καπιταλισμού».
Παράλληλα μίλησε για σταθερή πείρα του ΚΚΕ και για στυλοβάτη που βοηθούσε, όπως είπε, να απελευθερωθεί η Α και η Β δυναμική του κινήματος και αυτός, όπως συνέχισε, είναι ο αναντικατάστατος ρόλος του ΚΚΕ.
«Έχουμε λοιπόν πείρα που μπορεί και στις χειρότερες συνθήκες να αντισταθεί» πρόσθεσε η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ.
Ακολούθησε σφοδρή επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι «αν ήθελε να συγκρουσθεί έπρεπε να έχει το λαϊκό κίνημα στην τσίτα».
Η πρώην γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ αφού επανέλαβε ότι «είμαστε σταθεροί στις θέσεις μας» είπε πως «παραμένουμε υπέρ της αποδέσμευσης από την Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ».
Η κ. Παπαρήγα εξαπολύοντας την επίθεση της κατά της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ενώ για την κόντρα που έχουν, ανέφερε πως «την σερβίρουν καθημερινά».
Ακολούθως και αφού αναφέρθηκε στις εκλογές υπογράμμισε ότι η κάλπη μπορεί να δώσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα και κάλεσε όλους και όλες να δώσουν δυναμικό αγώνα ώστε να ενισχυθεί και να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ.
Η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αφού ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος παρουσίασε τους υποψηφίους του ΚΚΕ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Οι εμετικές, κατάμαυρες διαφημίσεις της ΝΔ συνεχίζονται προκαλώντας αηδία σε όλους τους Έλληνες πολίτες. Οι γκαφατζήδες της σαμαρικής ΝΔ δεν καταλαβαίνουν ότι χάνουν ποσοστά με τα ντροπιαστικά, για τη παράταξη, διαφημιστικά ; Λες και σκηνοθετούν χολυγουντιανή ταινία για το 2012 !

    Με αυτά η διαφορά υπέρ του Σύριζα μεγαλώνει αφού από αντίδραση αριστεροί, κεντροαριστεροί, κεντρώοι, ακόμα και δεξιοί θέλουν να τον υπερψηφίσουν. Με αυτές τις διαφημίσεις, όσο συνεχίζονται, κάνουν την αυτοδυναμία του Σύριζα σίγουρη με ποσοστά άνω του 36-38%.

    Η ΝΔ, σίγουρα δεύτερη, με πάνω από 6 μονάδες διαφορά, θα χάσει κι άλλο. ΄Θα χάσει αυτή την εβδομάδα 2-3 μονάδες προς την Χ.Α ( αφού δεν υπάρχει πια λόγος να την ψηφίσουν ) και 2 μονάδες προς τους ΑΝΕΛ που, όχι μόνο μπαίνουν στη Βουλή ), αλλά θα φτάσουν σε ποσοστά το 4 με 5%. Η ΝΔ θα συρρικνωθεί, τελικά σε ποσοστά κάτω του 25%, με τάσεις καθοδικές.

    Όσο μεγαλύτερα είναι τα ποσοστά των ΑΝΕΛ,τόσο πιο ισχυρή φωνή θα έχουν σε μια αυριανή συγκυβέρνηση με τον Σύριζα,είτε αυτός είναι αυτοδύναμος είτε όχι.

    Η ΝΔ προσπάθησε και προσπαθεί να διαλύσει τις Τράπεζες και την Ελληνική Οικονομία με διάφορα εμπρηστικά διαφημιστικά και εμπρηστικές δηλώσεις ακραίων στελεχών. Δεν θα τα καταφέρει να διαλύσει την Ελλάδα για κομματικά οφέλη. Ο ελληνικός λαός δεν ακούει τα διχαστικά κηρύγματα των ακραίων που έχουν καταλάβει ( προσωρινά ) τη ΝΔ. Ο λαός δεν τρομοκρατείται από τους διαπλεκόμενους και τους επαγγελματίες υβριστές του.

    Η Δημοκρατία θα νικήσει, βάζοντας στο περιθώριο τους ΣαμαροβενιζέλουςΓΑΠ. Και οι 3 μισούν τους Έλληνες ψηφοφόρους και τους θέλουν μόνο ως ψηφοφόρους και χειροκροτητές κάθε εκλογική αναμέτρηση και μετά τους έχουν γραμμένους και τους ξεσκίζουν σε φόρους και χαράτσια. Ήρθε η ώρα να ελευθερωθούμε από την πολιτική σαπίλα. Υπάρχουν, λίγοι δειλοί και λίγα κομματόσκυλα, που νοιάζονται για την καρέκλα και όχι για την Ελλάδα. Τελειώνουν με τη ψήφο μας. Αρκετά μας μαύρισαν τις ζωές, ώρα να τους μαυρίσουμε στην κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση