GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρωμα γυναίκας πίσω από «χρυσή» κλοπή στις Σέρρες

Ο θησαυρός σε «ζεστό» μετρητό που έκρυβε στο σπίτι του ένας 70χρονος, «γυάλισε» στο μάτι δυο γυναικών από το ίδιο χωριό των Σερρών ...


Ο θησαυρός σε «ζεστό» μετρητό που έκρυβε στο σπίτι του ένας 70χρονος, «γυάλισε» στο μάτι δυο γυναικών από το ίδιο χωριό των Σερρών και αποφάσισαν να τον βάλουν στο χέρι. Με αφορμή τη γνωριμία τους μπήκαν στο σπίτι του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τάχα για να του ευχηθούν.
Η 65χρονη συγχωριανή κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή του ιδιοκτήτη του σπιτιού, δίνοντας την ευκαιρία στην 46χρονη συγγενή της να «βουτήξει» τις δύο τσάντες μέσα στις οποίες φύλαγε -ούτε λίγο ούτε πολύ- 26.000 ευρώ! Οι δυο γυναίκες πέρασαν σίγουρα μια ιδιαίτερα ευχάριστη Πρωτοχρονιά, όμως το 2015 δεν κυλάει το ίδιο χαλαρά γι” αυτές αφού η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και του αστυνομικού τμήματος Περιφέρειας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
*** Κατάφεραν να διαφύγουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, όχι όμως και με… γεμάτες τσέπες οι άγνωστοι διαρρήκτες που παραβίασαν την πόρτα της διώροφης οικίας ενός 64χρονου στην περιοχή της Ζαχάρως. Αν και έκαναν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια, δεν βρήκαν ούτε το παραμικρό… κέρμα ή κάτι πολύτιμο να κλέψουν και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν άπρακτοι.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση