GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φετιχιστής που έλκεται από… μαλλιά, συνελήφθη να κουρεύει θύμα του

Ποτέ άλλοτε ένα κούρεμα δεν ήταν τόσο ανατριχιαστικό. Ένας άντρας από το Όρεγκον των ΗΠΑ, με φάκελο στην αστυνομία για αδικήματ...



Ποτέ άλλοτε ένα κούρεμα δεν ήταν τόσο ανατριχιαστικό. Ένας άντρας από το Όρεγκον των ΗΠΑ, με φάκελο στην αστυνομία για αδικήματα σχετικά με… μαλλιά, πιάστηκε να κόβει τις τρίχες της κεφαλής μιας γυναίκας στο κατάστημα Dollar Tree.

Ο 27χρονος Jared Walter, έχει συλληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν να αγγίζει τον εαυτό του, ενώ κρυφά έκοβε τα μαλλιών θυμάτων του.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του KPTV, το 31χρονο θύμα του, ένιωσε να της κόβουν τα μαλλιά ενώ περίμενε στην ουρά ταμείου, του παραπάνω καταστήματος. «Άρχισα να ουρλιάζω για να φύγει μακριά από μένα», είπε η ίδια στον δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με την αστυνομία που του πέρασε χειροπέδες, ο Walter είχε συλληφθεί πριν από πέντε χρόνια όταν βρισκόμενος μέσα σε λεωφορείο, επιχείρησε να κόψει τα μαλλιά μιας επιβάτιδας, στα οποία νωρίτερα είχε βάλει κόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση