GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλαγή ώρας στο Πλατανιάς-Ατρόμητος

Με δεδομένο το ότι το Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός δεν θα διεξαχθεί, η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε να μεταφέρει το Πλατανιάς – Ατρόμητος για τ...


Με δεδομένο το ότι το Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός δεν θα διεξαχθεί, η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε να μεταφέρει το Πλατανιάς – Ατρόμητος για την 18η αγωνιστική στις 19:30 την Πέμπτη 15/1.
Αλλαγή ώρας στον αγώνα του Πλατανιά με τον Ατρόμητο για την 18η αγωνιστική. Συγκεκριμένη η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Πέμπτη 15/1 στις 17:15, ωστόσο από την στιγμή που λόγω αποχώρησης της Νίκης Βόλου, δεν θα γίνει ο αγώνας των νεοφώτιστων με τον Ολυμπιακό, μεταφέρθηκε το ματς των Κρητικών με τους «κυανόλευκους» στις 19:30.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, ο αγώνας ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15/01/2015 και ώρα 19:30 (αντί για τις 17:15), ενώ ο αγώνας ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δε θα διεξαχθεί».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση