GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβλήματα για το «τριφύλλι» ενόψει Ρεάλ

Αρκετούς «πονοκεφάλους» έχει να αντιμετωπίσει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης! Οι δε...


Αρκετούς «πονοκεφάλους» έχει να αντιμετωπίσει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης! Οι δεδομένοι απόντες είναι οι τραυματίες Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Λευτέρης Μποχωρίδης, αλλά μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών προέκυψαν και νέα προβλήματα!
Το πιο σοβαρό είναι αυτό του Νίκου Παππά. Ο Έλληνας γκαρντ δέχθηκε ένα χτύπημα από τον σέντερ των Πατρινών, Γάιο Σκορδίλη, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο ματς της Μαδρίτης να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη!
Από ‘κει και πέρα, από μικροτραυματισμούς ταλαιπωρούνται και οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» χτύπησε σε δύο φάσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, μία στο γοφό και μία στο πόδι και γι” αυτό είχε ζητήσει αλλαγή σε κάποια στιγμή.
Από την άλλη, ο νεαρός φόργουορντ αν και ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στην αχαϊκή πρωτεύουσα, δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και αυτό ανάγκασε τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να μην τον χρησιμοποιήσει ούτε δευτερόλεπτο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση