GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΟΒΕΡΟΣ ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ: Ο Γιώργος Παπανδρέου ιδρύει νέο κόμμα!

Δείτε το βίντεο...

Δείτε το βίντεο...


4 σχόλια

  1. Τα ζόμπι ξανάρχονται ! Ναι, υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που πιστεύουν και στηρίζουν Αντωνάκη, Βαγγελάκη και Γιωργάκη, στη πλειοψηφία τους άνω των 60 ετών !

    Αφού μας χρεοκόπησαν, αφού έριξαν όλα τα βάρη πάνω μας, έρχονται τα αιμοσταγή νεκραναστημένα πολιτικά ζόμπι να διεκδικήσουν τη ψήφο των Ελλήνων. Είμαστε ζώα, γίδια ! Θα αφήσουμε πάλι τη χώρα στα χέρια τους ; Έλεος, ρε παιδιά ! Κανένα νέο πρόσωπο ; Μαυρίστε τους, να πάμε στις κάλπες να τους στείλουμε στη σύνταξη εμείς με τη ψήφο μας. Όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο. Μην αφήσετε τα ΖΟΜΠΙ να συνεχίσουν το έργο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι' αυτό βιάστηκαν να προκηρύξουν πρόωρες εκλογές. Φορολογικός αρμαγεδών. Διαβάστε τις σας ετοίμαζαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ( δεν περιλαμβάνονται οι μειώσεις στις συντάξεις τέλη Ιανουαρίου που είναι 7-8% )

    Δείτε τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος.

    1. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ Φόρος πλέον από το πρώτο ευρώ με 26%, συν τέλος επιτηδεύματος 650 εύρο από 500 ευρώ που κατέβαλαν το 2014.

    2 ΑΓΡΟΤΕΣ Τα καθαρά κέρδη τους θα φορολογηθούν με συντελεστή 13% από το πρώτο ευρώ. Πέρυσι είχαν αφορολόγητο 9.550 ευρώ

    3. ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ. Όσοι έχουν μικρά εισοδήματα από τόκους ή από εποχική απασχόληση ή επιδοτούμενα προγράμματα ή επιμορφωτικά σεμινάρια, κινδυνεύουν από τα τεκμήρια διαβίωσης . Προσέξτε! Και 1 ευρώ από τόκους καταθέσεων ή ένα εισόδημα 300 ευρώ θα τους φέρει φόρο με συντελεστή 10% ή 26%. Πέρυσι δεν φορολογήθηκαν, αφού ως μισθωτοί είχαν αφορολόγητο 9.550 ευρώ.

    4. ΕΝΟΙΚΙΑ Φόρος για τα πρώτα 12.000 ευρώ από το 10% στο 11%.Καταργήθηκε ο συμπληρωματικός φόρος 1,5% και 3% αν η κατοικία ξεπερνάει τα 300 τ.μ. ή αν υπάρχει επαγγελματική μίσθωση. Δεν ισχύει προκαταβολή φόρου 55%.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες 7.000 ευρώ και «μπλοκάκι» 4.000 ευρώ. Σύνολο εισοδήματος 11.000 ευρώ. Το 2013 φορολογήθηκε ως μισθωτός. ΦΟΡΟΣ 320 ευρώ + τέλος επιτηδεύματος 500 εύρώ = 820 ευρώ. Φέτος για τα 7.000 ευρώ θα φορολογηθεί ως μισθωτός φόρος μηδέν Για τις 4.000 ευρώ φόρος ως ελεύθερος επαγγελματίας = 1.040 ευρώ+ προκαταβολή 55% = 1690 ευρώ. 106% περισσότερος φόρος.

    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Μισθωτοί και οι συνταξιούχοι για να έχουν έκπτωση φόρου 2.100 ευρώ θα πρέπει να έχουν αποδείξεις που ισοδυναμούν στο 10% του ατομικού εισοδήματος και μέχρι του ποσού των 10.500 ευρώ.

    Η υποχρέωση αποδείξεων ισχύει μόνο για τα εισοδήματα που προέρχονται από μισθωτές υπηρεσίες. Δηλαδή συνταξιούχος έχει 7.000 ευρώ από σύνταξη και 4.800 από ενοίκια οι αποδείξεις που θα πρέπει να δηλώσει είναι 700 ευρώ (7.000 Χ 10%).

    ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν συγκεντρώσετε περισσότερες αποδείξεις δεν έχετε κανένα όφελος. Αν όμως το ποσό των αποδείξεων δαπανών που προσκομίζετε είναι μικρότερο από το ποσό που απαιτείται, μπαίνει φόρος με συντελεστή 22% στη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΑΠ μίλησε σε 500 άτομα, σε στενές αίθουσες, κυρίως υπερήλικες. Αυτή την ώρα μιλά ο Αντωνάκης της ΠΟΛΑΝ σε μια σκοτεινή αίθουσα σε 250 άτομα, κυρίως μεγάλης ηλικίας και κομματικά στελέχη.
    Ο Ελληνικός λαός τελειώνει τα πολιτικά τζάκια. Τα μαυρίζει οριστικά.

    Για τους αγρότες ισχύει μηδενικό αφορολόγητο και θα πληρώνουν φόρο από το πρώτο ευρώ. Και οι συντάξεις μειώνονται κι άλλο κατά 8% από τέλη Δεκεμβρίου. Αυτά δεν τα λένε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τα κρύβουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. Τι συμβαίνει με το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "Σαμαράς-γκεητ";;;

    Αντωνάκηηηη.......!

    Που είναι η μήνυση που ΘΑ κατέθετες κατά του κ. Παύλου Χαϊκάλη;;;;
    Την κατέθεσες; Να σου πω εγώ... ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ, γιατί τότε ο Χαϊκάλης από τη θέση ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ, θα ζητήσει (κάτι που δεν θα μπορούν να του το αρνηθούν), να βγεί από το συρτάρι του Παναθηναϊκάκια και να εξεταστεί, το επίμαχο αποδεικτικό υλικό (βίντεο), της απόπειρας χρηματισμού βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, και η εισαγγελία ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΝΑ ΑΡΕΙ το τηλεφωνικό απόρρητο του Γ. Αποστολόπουλου!!

    Για να δούμε τότε, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ ΠΡΟΣ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ο Αποστολόπουλος!!!

    Για να γελάσει τότε ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ!!

    Οι αχρείοι και πανηλίθιοι μεγα-συμβουλάτορες του Μαξίμου, νομίζουν ότι με το που έβαλαν την υπόθεση "Σαμαράς-γκέητ" (υπόθεση Χαϊκάλη) στο αρχείο, τελείωσαν... καθάρισαν! Ότι επειδή ο Παναθηναϊκάκιας έβαλε την υπόθεση στο αρχείο, πάει... ξεχάστηκε η υπόθεση και τη γλίτωσε ο άθλιος αρχηγός τους;

    Πλανώνται πλάνην οικτράν, οι γελοίοι!
    Στο αρχείο της εισαγγελίας μπορεί να μπήκε, αλλά δεν μπήκε στο αρχείο του μυαλού του ελληνικού λαού!!!

    Ο λαός μας δεν πρόκειται να ξεπεράσει έτσι αυτή την κοροϊδία, αυτή την μπόχα, αυτή τη σήψη, την σαπίλα των αχρείων πολιτικών πτωμάτων Σαμαρά-Βενιζέλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση