GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Σκηνοθέτης της απάτης ο Τσίπρας – Ηθοποιοί οι συνιστώσες

Ο πρωθυπουργός μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Καλαμάτα επιτέθηκε προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε «σκηνοθέ...


Ο πρωθυπουργός μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Καλαμάτα επιτέθηκε προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε «σκηνοθέτη της απάτης και ηθοποιούς τις συνιστώσες του». Παράλληλα παρομοίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ με «λίστα γάμου» και υποστήριξε ότι μόνο «με ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρχουν μνημόνια. Θέλει να ζητήσει παράταση του μνημονίου ο ΣΥΡΙΖΑ; Να το πει καθαρά» είπε ο Αντώνης Σαμαράς.
Επίσης σημείωσε ότι στην Κουμουνδούρου « Εγκατέλειψαν το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης για τι τόσα δισεκατομμύρια ούτε το φωτοτυπικό μηχανάκι της Ραχήλ Μακρή δεν θα μπορούσε να τυπώσει και τώρα μιλούν για επαναδιαπραγμάτευση του χρέους.»
Ο Αντώνης Σαμαράς τάχθηκε υπέρ των συνεργασιών καθώς όπως είπε στα δύσκολα οι έλληνες θα πρέπει να είναι ενωμένοι. «Η νίκη δεν αφορά την δική μας παράταξη αλλά όλους του έλληνες πολίτες. Να συνεχίσει η χώρα να είναι στο ευρώ. Σε όσους θέλουν να συνεχίσουν να έλθουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια Δεν μπορείς να είσαι απέναντι με την Ευρώπη και να ζητάς περισσότερα χρήματα.»

Δεσμεύτηκε ότι δεν πρόκειται να φορολογηθούν οι αγροτικές επιδοτήσεις και εγγυήθηκε για μειώσεις στους φορολογικούς συντελεστές ενώ επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να μειωθούν περαιτέρω μισθοί και συντάξεις.
Αναφερόμενος στην ανάπτυξη ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν συμφώνησε σε καμία μεταρρύθμιση γιατί δεν θέλει να αλλάξει τίποτα.
«Αυτές οι εκλογές είναι ανάμεσα σε δύο κόσμους τελείως διαφορετικούς. Η χώρα δεν πρέπει να γυρίσει και πάλι στην ύφεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει την χώρα στα ζάρια. Δεν νοιάζονται για το εθνικό συμφέρον. Θέλουν να καταργήσουν τις επενδύσεις» .
Κάλεσε όλους του ψηφοφόρους να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες «δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος. Μπορεί να κριθεί εκεί το εκλογικό αποτέλεσμα και τότε το πρώτο κόμματα θα πάρει 50 έδρες για μία ψήφο. Κρίνεται το μέλλον της χώρας»
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση