GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προβλήματα εφαρμογής με την απαλλαγή από τον ΦΠΑ αναφέρουν οι δικηγόροι

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλης Αλεξανδρής απέστειλε επιστολή στον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, τον υφυ...


Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλης Αλεξανδρής απέστειλε επιστολή στον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη και την Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Αικατερίνη Σαββαϊδου, για τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, σχετικά με την εφαρμογή του μέτρου της απαλλαγής από τον ΦΠΑ όσων πραγματοποίησαν ακαθάριστα έσοδα μέχρι 10.000 ευρώ.
Παράλληλα, στην επιστολή επισημαίνεται ότι είναι «επιτακτική ανάγκη αφ” ενός να παραταθεί για ικανό χρόνο η προθεσμία υποβολής της δηλώσεως μεταβολών προς υπαγωγή στο απαλλασσόμενο καθεστώς και αφετέρου να παρασχεθούν τάχιστα οι αναγκαίες εκείνες ερμηνευτικές κατευθύνσεις, προς άρση των ασαφειών και διευκόλυνση της διαδικασίας».
Έτσι, ο πρόεδρος του ΔΣΑ καλεί τους αρμόδιους υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση