GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποψήφιος της ΝΔ στη Μαγνησία χαρακτηρίζει τρομοκράτες ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Ο λόγος για τον πρώην σύζυγο της Βουλευτή των ΑΝΕΛ Μαρίνας Χρυσοβελώνη. Με δελτίο Τύπου υπό τον τίτλο "Ξηρός, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ...



Ο λόγος για τον πρώην σύζυγο της Βουλευτή των ΑΝΕΛ Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Με δελτίο Τύπου υπό τον τίτλο "Ξηρός, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ ένα και το αυτό", επέλεξε ο Βολιώτης δικηγόρος Κώστας Παπαδόπουλος, να γνωστοποιήσει στα Μέσα Ενημέρωσης της Μαγνησίας την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του τονίζει:
"’Ο Χριστόδουλος Ξηρός, μέσα στις λίγες γραμμές του τρομοκρατικού του μανιφέστου, κατάφερε να συμπυκνώσει όλο το πολιτικό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ και της «δεξιάς» συνιστώσας του, των ΑΝΕΛ: Την ξένη κατοχή της χώρας, την κυβέρνηση των δωσίλογων, τους νενέκους της Μέρκελ κλπ. Αυτή η ιδεολογική συνοδοιπορία με την τρομοκρατία προβληματίζει και απωθεί κάθε δημοκράτη πολίτη. Θερμά συγχαρητήρια στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για την μεγάλη επιτυχία!".

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον πρώην σύζυγο της Βουλευτή των ΑΝΕΛ Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

2 σχόλια

  1. 700 άτομα μάζεψε από όλη την Αν. Μακεδονία και Δυτ. Θράκη ο κ. Σαμαράς. Υποψήφιοι, κομματικά στελέχη,κινητοποίηση, αλλά ελάχιστοι ανταποκρίνονται στα διχαστικά κηρύγματα του κ. Σαμαρά. Προτιμά να μην συνδιαλέγεται, την ώρα που ο τόπος έχει ανάγκη από συναίνεση. Πυροδοτεί καταστάσεις για να ελέγξει το κόμμα. Θέλει να μικρή διαφορά από τον Σύριζα ( και όχι 7-8 μονάδες ) για να μπορεί να κάνει ότι θέλει, τρώγοντας τους εσωκομματικούς του αντιπάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΩΜΙΚΟΣ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ... ΞΗΡΟ ! ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΧΑΙΚΑΛΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤ. ΔΗΜΑ ; ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση