GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγήκε νικητής στην... ήττα ο Καρνέζης!

Αποθέωσαν τον διεθνή τερματοφύλακα στην Ιταλία για την εμφάνισή του στο ματς Ουντινέζε Ρόμα, το οποίο... σημαδεύτηκε από ένα αμφισβητούμ...


Αποθέωσαν τον διεθνή τερματοφύλακα στην Ιταλία για την εμφάνισή του στο ματς Ουντινέζε Ρόμα, το οποίο... σημαδεύτηκε από ένα αμφισβητούμενο γκολ των φιλοξενούμενων. Σπάνια τα φώτα της δημοσιότητας θα συγκεντρωθούν σε ένα πρόσωπο από τους ηττημένους. Ως επί το πλείστον τα φλας θα λάμψουν για τους νικητές. Για να συμβεί το αντίθετο θα πρέπει η πλευρά των χαμένων να έχει έναν πολύ μεγάλο πρωταγωνιστή, έναν που πραγματικά ξεχώρισε και μπορεί να νιώθει περήφανος παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.
ΟΟρέστης Καρνέζης κατάφερε να στρέψει πάνω του όλη την προσοχή. Η Ουντινέζε ηττήθηκε από τη Ρόμα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, αλλά ο 29χρονος τερματοφύλακας βγήκε… νικητής στον ιταλικό Τύπο και στα social media.

Ο Καρνέζης ήταν εξαιρετικός. Ειδικά στο δεύτερο μέρος «έπαιζε» μόνος του τη Ρόμα. Είπε «όχι» σε Εμάνουελσον, Ιτούρμπε, Φλορέντσι, έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις και ήταν ο μοναδικός λόγος που η ομάδα του διατηρήθηκε έως το φινάλε της αναμέτρησης στη διεκδίκηση ενός βαθμού.

«Τι κάνει Θεέ μου», έγραψε στο twitter o χρήστης nino. Πιο αυθόρμητη η χρήστης safia «τον αγαπώ». «Ακόμα μία εξαιρετική επέμβαση από τον Καρνέζη», ανέφερε το forzaitalianfootball στο live που έκανε για τον αγώνα στο «Φρίουλι».

Και αν ο κόσμος στα social media παρασύρεται από μία, δύο ή και περισσότερες φάσεις, ας δούμε πως τον βαθμολόγησαν οι ιταλικές ιστοσελίδες.

Το calciomercato του έδωσε «7», η πιο υψηλή βαθμολογία σε παίκτη της Ουντινέζε. Το ίδιο και το tuttomercatoweb, το οποίο στο σχόλιό του σημείωνε ότι: «ήταν ο πρωταγωνιστής για την Ουντινέζε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Σχεδόν ανίκητος».

«Ήταν εντυπωσιακός, ο κορυφαίος της Ουντινέζε», έγραψε το vocidisportit και τον βαθμολόγησε με 7,5, φυσικά κανείς συμπαίκτης του δεν είχε μεγαλύτερο βαθμό. Το goal.com του έδωσε τέσσερα αστέρια με το Sky Italia να αναφέρει στη μετάδοσή του πως μόνο ο Γκουίντα (ο ρέφερι του ματς) κατάφερε να τον νικήσει… 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση