GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπερήλικο ζευγάρι πέθανε με μια ώρα διαφορά!

Η υπόθεση του ζευγαριού από το Πάνορμο που πέθανε η σύζυγος λίγες μόλις ώρες μετά το θάνατο του άνδρα της, στη θέα της νεκροφόρας, ...


Η υπόθεση του ζευγαριού από το Πάνορμο που πέθανε η σύζυγος λίγες μόλις ώρες μετά το θάνατο του άνδρα της, στη θέα της νεκροφόρας, μπορεί να έγινε πανελλήνιο θέμα και να προκάλεσε ποικίλα σχόλια αλλά δεν ήταν η μόνη, αφού λίγες μέρες νωρίτερα ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη σε άλλο δήμο της Κρήτης, και συζητιέται ακόμα στην περιοχή!
Το ζευγάρι από τη Βιάννο, ηλικίας 95 χρόνων ο άνδρας και 92 η γυναίκα φιλοξενούνταν εδώ και χρόνια στο Νηστικάκειο Γηροκομείο που συντηρεί στο Καστέλλι η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου.
Αγαπημένο ζευγάρι που μοιράστηκε χαρές, πόνους και αναμνήσεις δεκαετιών και που η μοίρα θέλησε όπως έζησαν μαζί έτσι να φύγουν και μαζί! Πριν από 10 μέρες ο ηλικιωμένος ένοιωσε μια αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου όμως δεν ήταν δυνατόν να γίνει κάτι και ο παππούλης κατέληξε.
Η σύζυγος του όμως που έμαθε για το μοιραίο, μία ώρα μετά άφηνε την τελευταία της πνοή μέσα στο γηροκομείο, θέλοντας να μην αφήσει μόνο του τον άνδρα της σε αυτό το τελευταίο ταξίδι. Η κηδεία του ζευγαριού έγινε μια μέρα μετά στη Βιάννο.
πηγή: cretalive

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση