GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνδρας που μοιάζει με τον Α. Κουλιμπαλί ανέλαβε την ευθύνη για μία από τις επιθέσεις στο Παρίσι

Ένας άνδρας που μοιάζει με τον Αμεντί Κουλιμπαλί ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που στοίχισε την ζωή σε μία... αστυνομικό τ...



Ένας άνδρας που μοιάζει με τον Αμεντί Κουλιμπαλί ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που στοίχισε την ζωή σε μία... αστυνομικό την Πέμπτη σε προάστιο του Παρισιού εκ μέρους της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα στο διαδίκτυο.

Αυτός ο άνδρας υποστήριξε ότι ενήργησε «εναντίον της αστυνομίας», ενώ στους υπότιτλους που έχουν ενσωματωθεί έπειτα από τεχνική επεξεργασία αναφερόταν ότι πρόκειται για τον Αμεντί Κουλιμπαλί και διευκρινιζόταν ότι εκείνος σκότωσε μία αστυνομικό στο Μονρούζ και διέπραξε την Παρασκευή την επίθεση εναντίον του εβραϊκού παντοπωλείου στο ανατολικό Παρίσι.

«Καταφέραμε να συγχρονιστούμε προκειμένου να επιτεθούμε την ίδια χρονική στιγμή» συνέχισε ο άνδρας αφού αναφέρθηκε στην επίθεση εναντίον της εφημερίδας Σαρλί Εμπντό την Τετάρτη από τους αδελφούς Κουασί.

Ο Αμεντί Κουλιμπαλί είχε σκοτωθεί την Παρασκευή από τους αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση