GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Κώστας Σημίτης εγκέφαλος της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς;

Μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η είδηση πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατηγορείται για ηθική αυτουργία στις τρεις βομβιστικές επ...



Μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η είδηση πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατηγορείται για ηθική αυτουργία στις τρεις βομβιστικές επιθέσεις εναντίον του Γιάννη Σμπώκου πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, να είναι ο εγκέφαλος της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Σύμφωνα με εξαγριωμένες πληροφορίες, ο Κώστας Σημίτης είναι ο άνθρωπος που αποφάσιζε πού θα βάλουν κατσαρόλα τα μέλη τηςΣυνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Ο Κώστας Σημίτης έβαζε βόμβες στην διάρκεια της δικτατορίας, και ήξερε να φτιάχνει καλές βόμβες, γιατί είχε εκπαιδευτεί στην Κούβα μαζί με τον Μιχάλη Γιωτόπουλο της 17Ν.

Παράλληλα, ο Κώστας Σημίτης ήταν και ο καθοδηγητής των νεαρών μελών των Πυρήνων, αφού, με τις τεράστιες θεωρητικές γνώσεις του, κατάφερε να μαζέψει αυτούς τους νεανίες από τα γήπεδα, τα μπαρ και τα σφαιριστήρια, και να τους στρέψει στον ένοπλο αγώνα.

Ο Κώστας Σημίτης αρνείται την κατηγορία για συμμετοχή του στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς και υποστηρίζει πως ήταν ένα απλό μέλος της Σέχτας Επαναστατών.


Μετά την ώσμωση «τρομοκρατών» και ποινικών κρατουμένων, αίσθηση προκαλεί και η ώσμωση των πολιτικών με «τρομοκράτες» και ποινικούς.

Μόνο ο λαός λείπει από αυτή την ώσμωση, γιατί αρνείται να πάρει τα όπλα και να βάλει βόμβες, για να μην χάσει το σόου του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον Κώστα Σημίτη, ο λαός πρέπει να πάρει τα όπλα και να ανατρέψει την οικονομική ελίτ, γιατί το μόνο που κατάφερε ο ίδιος, πολεμώντας ανελέητα τους ολιγάρχες ως πρωθυπουργός επί οκτώ χρόνια, ήταν να τους κάνει ακόμα πιο ζάπλουτους.

http://pitsirikos.net/

1 σχόλιο

  1. Θεια μουΝικη21 Ιαν 2015, 11:54:00 π.μ.

    Σκατα στη ψυχη σου
    μωρη στραβη ΑΚΡΙΔΑ

    πατσαβουρα
    μουνοπανο

    φτου σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση