GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουκρανία: Ηγέτης των αυτονομιστών ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση

Ένας ηγέτης των φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία, ο Αλεξάντερ Ζαχαρτσένκο, δήλωσε, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA ...

Ουκρανία: Ηγέτης των αυτονομιστών ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση

Ένας ηγέτης των φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία, ο Αλεξάντερ Ζαχαρτσένκο, δήλωσε, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA της Ρωσίας, πως οι αντάρτες εξαπέλυσαν σήμερα μία επίθεση στην πόλη της Μαριούπολης.

"Σήμερα εξαπολύθηκε μία επίθεση στη Μαριούπολη. Θα είναι το καλύτερο δυνατό μνημείο σε όλους τους νεκρούς μας", φέρεται να είπε σε μία τελετή στην πόλη Ντονέτσκ, που τελεί υπό τον έλεγχο των ανταρτών.

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα από τον βομβαρδισμό της Μαριούπολης, ανέφερε η περιφερειακή αστυνομία, μία επίθεση για την οποία το Κίεβο κατηγόρησε τους υποστηριζόμενους από τη Ρωσία αυτονομιστές. Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ μετέδωσε νωρίτερα πως οι αντάρτες αρνήθηκαν ότι ευθύνονται για την επίθεση.

1 σχόλιο

  1. Το δίλημμα των εκλογών ( μετά τα δημοσκοπικά δεδομένα που δείχνουν μπροστά τον Σύριζα με 5-6 μονάδες, μη αναστρέψιμη διαφορά, και με βάση τον εκλογικό νόμο που δεν δίνει στο 2ο κόμμα καμία μετεκλογική δυνατότητα ) διαμορφώνεται ως εξής :

    Αυτοδύναμος Σύριζα ή κυβέρνηση με κορμό τον Σύριζα.

    Όσοι θέλουν ισχυρή κυβέρνηση, σταθερότητα, όχι νέες εκλογές οδηγούνται μαζικά στον Σύριζα. Όσοι θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας και μη αυτοδυναμία του Σύριζα ( που είναι σίγουρη αν μείνουν εκτός Βουλής οι ΑΝΕΛ )τότε πηγαίνουν μαζικά ( και ειδικά πολλοί που μέχρι πρόσφατα σκέφτονταν να ψηφίσουν ΝΔ, αλλά τώρα βλέπουν ότι είναι χαμένη ψήφος ) προς το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που πιθανόν να συμμετέχουν σε κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας.

    Το δίλημμα αυτό σπρώχνει τα ποσοστά του Σύριζα και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση