GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ζωοκλέφτες δεν κάνουν διακοπές στην Ηλεία!

Ούτε η εορταστική ατμόσφαιρα ούτε η κακοκαιρία «άγγιξαν» τις συμμορίες ζωοκλεφτών που αλωνίζουν σε όλη την Ηλεία! Χωρίς να τους αντι...


Ούτε η εορταστική ατμόσφαιρα ούτε η κακοκαιρία «άγγιξαν» τις συμμορίες ζωοκλεφτών που αλωνίζουν σε όλη την Ηλεία! Χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος, εισέβαλαν σε μια την κτηνοτροφική μονάδα και άρπαξαν ολόκληρο το κοπάδι με τα ζώα του ιδιοκτήτη!
Ο άτυχος κτηνοτρόφος τραβούσε τα μαλλιά του όταν διαπίστωσε ότι οι 48 προβατίνες του είχαν κάνει… φτερά από το ποιμνιοστάσιο που διατηρεί στην επαρχιακή οδό Γαστούνης- Παλαιοχωρίου. Το χειρότερο ήταν πως όλες ήταν ετοιμόγεννες και είχε υπολογίσει ότι το κοπάδι του θα μεγάλωνε. Σύμφωνα με την εκτίμησή του, η αξία των κλεμμένων ζώων φτάνει τα 15.000 ευρώ.
Ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες. Υποστηρίζει, όμως, ότι δεν βρήκε την ανταπόκριση που θα έπρεπε κι ότι οι ζωοκλέφτες που δρουν στην περιοχή είναι λίγο- πολύ γνωστοί.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση