GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζήτησε δουλειά στον ΟΑΕΔ Γερμανίας και δείτε τι δουλειά της βρήκαν...

Η νεαρή Γερμανίδα απευθύνθηκε στον αντίστοιχο ΟΑΕΔ για να βρει δουλειά...



Η νεαρή Γερμανίδα απευθύνθηκε στον αντίστοιχο ΟΑΕΔ για να βρει δουλειά...

ως οικιακή βοηθός. Ύστερα από λίγο καιρό ο υπεύθυνος του τοπικού γραφείου στην πόλη Άουγκσμπουργκ της Βαυαρίας της απάντησε εγγράφως, ενημερώνοντάς την πως το αίτημα της ικανοποιήθηκε.

Για την ακρίβεια της ανακοίνωσε πως της εξασφάλισε μια θέση εργασίας σε οίκo ανoχής της περιοχής της! Η 19χρονη κοπέλα φυσικά ξαφνιάστηκε, ενώ η μητέρα της εξοργίστηκε και προχώρησε στη δημοσιοποίηση του θέματος.Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο υπεύθυνος έσπευσε να διευκρινίσει πως οι υπάλληλοι θα έπρεπε πρώτα να είχαν ρωτήσει σχετικά την «ενδιαφερόμενη» και να την ενημερώσουν για τη φύση της προσφερόμενης θέσης εργασίας.

Για την ιστορία πάντως οι υπεύθυνοι του γραφείου εργασίας δεν είχαν πράξει κάτι παράδοξο, αφού η πορνεία είναι νόμιμη στη Γερμανία, φορολογείται κανονικά και ως εκ τούτου περιλαμβάνεται στη λίστα με τα επαγγέλματα που μπορούν να καλυφθούν από ανέργους ή υποαπασχολούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση