GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νταβούτογλου: Η Τουρκία είναι χώρα ειρήνης και σταθερότητας

Την ύστατη προσπάθεια για την συνέχιση της πορείας προς την ΕΕ, κάνει η Τουρκία όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Τούρκος Πρωθυπουργ...



Την ύστατη προσπάθεια για την συνέχιση της πορείας προς την ΕΕ, κάνει η Τουρκία όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Τούρκος Πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα μεγάλα άλματα προς την επίλυσή των προβλημάτων Ελλάδας - Τουρκίας όπως ανέδειξε το 4ο ανώτατο συμβούλιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες.

Ο κ. Νταβούτογλου σε τηλεοπτικό μήνυμά του μίλησε για μια πετυχημένη πορεία και εξήγησε ότι «τα θεαματικά πεπραγμένα του 2014 δείχνουν πως η Τουρκία είναι χώρα ειρήνης και σταθερότητας, παρά το ότι περιστοιχίζεται από έναν κλοιό πυρός».

Ο Τούρκος πρωθυπουργός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις πολυάριθμες επισκέψεις Ευρωπαίων ηγετών στην Άγκυρα το 2014 και τις σημαντικές επισκέψεις της τουρκικής ηγεσίας στην Ευρώπη.

«Όλα αυτά δείχνουν ότι η Τουρκία είναι ένα κομμάτι της Ευρώπης», είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός και εξήγησε ότι «με τον τρόπο αυτόν απαντά η Τουρκία σε όσους θέλουν να την διατηρήσουν εκτός Ευρώπης» και επανέλαβε ότι «θα συνεχισθεί αποφασιστικά η πορεία προς την ΕΕ».

1 σχόλιο

  1. Ποληηηη ειρηνη υπαρχει απο τους κουρδους μεχρι τις Τουρκαλες και τον αντιπαλο θρησκευτικο ηγετη τους. Απλα οποιος φωναζει φυλακιζεται και δεν ακουγεται φασαρια.Ασε τις συνεχεις παραβιασεις στο Αιγαιο. Οι επιχειρηματικες προσεγγισεις των κεφαλαιων δεν σημαινει και αυτοματα ειρηνη.Γκεκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση