GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναταλία Γερμανού: Χώρισε ή δεν χώρισε με τον Μάνο Ιωάννου

Πολλά γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες για τη σχέση της Ναταλίας Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου. Η παρουσιάστρια δεν παραβρέθηκε στα γ...


Ναταλία Γερμανού: Χώρισε ή δεν χώρισε με τον Μάνο Ιωάννου

Πολλά γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες για τη σχέση της Ναταλίας Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου.
Η παρουσιάστρια δεν παραβρέθηκε στα γενέθλια του ηθοποιού με αποτέλεσμα να υπάρξουν φήμες για οριστικό χωρισμό μεταξύ τους.
Ποια είναι όμως η αλήθεια;
Η παρουσιάστρια απαντά σε συνέντευξη της στην εφημερίδα RealLife.
"Καμία σχέση δεν περνάει 365 μέρες σε ροζ σύννεφο! Υπάρχουν προβλήματα και κρίσεις. Ο Μάνος είναι ένα πολύ καλό παιδί με πολλές ευαισθησίες. Κάτι άλλο δεν έχω να πω, ούτε και θέλω. Άλλωστε ο κόσμος έχει πολύ πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθεί από όσα γίνονται στη showbiz".
Αποφεύγοντας να αποσαφηνίσει αν είναι ακόμα μαζί με τον ηθοποιό ή όχι, η Ναταλία Γερμανού απαντά στην εφημερίδα στο αν πιστεύει στο "για πάντα" σε μία σχέση.
"Το για πάντα, νομίζω, δεν είναι ωραίο παραμύθι αλλά μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Είναι όμως μία πάρα πολύ δύσκολη πραγματικότητα, η οποία μπορεί να συμβεί κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και απαιτεί και από τους δύο συντρόφους γενναίες ποσότητες ωριμότητας κατανόησης, υπομονής και τεράστιες δόσεις χιούμορ"
Τέλος, σχολίασε την αντιμετώπιση που είχε όταν δημοσιοποιήθηκε η σχέση της με τον κατά πολύ νεότερο, Μάνο Ιωάννου:
«Δεν νομίζω ότι έπεσαν να με φάνε ακριβώς. Και δεν το πιστεύω γιατί πλέον δεν ζούμε στον Μεσαίωνα και δεν είμαι και η μοναδική Ελληνίδα που έκανε κάτι τέτοιο. Πιστεύω γενικά ότι παραέγινε φασαρία για αυτό το πράγμα, ενώ στην ουσία τα media ασχολούνται και όχι οι κανονικοί άνθρωποι. Αυτό είναι το θέμα στην Ελλάδα: τείνουμε να δίνουμε πολύ μεγαλύτερη σημασία σε πράγματα που στην ουσία είναι φυσιολογικά και για τα οποία ο καθημερινός Έλληνας δεν δίνει την παραμικρή σημασία. Έχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα οι άνθρωποι από το με ποιον τα έχει η Γερμανού»

1 σχόλιο

  1. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΧΩΡΙΣΕ Η ΟΧΙ Η ΝΑΤΑΛΙΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση