GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύκλωμα Βλαστός: Η εκδικητικότητα της Λίτσας έκαψε τη δικηγόρο

Στην εκδικητικότητα της "Λίτσας" αποδίδει την εμπλοκή της στην υπόθεση της σπείρας που δρούσε με έδρα τις φυλακές η κατηγορού...

Κύκλωμα Βλαστός: Η εκδικητικότητα της Λίτσας έκαψε τη δικηγόρο

Στην εκδικητικότητα της "Λίτσας" αποδίδει την εμπλοκή της στην υπόθεση της σπείρας που δρούσε με έδρα τις φυλακές η κατηγορούμενη δικηγόρος Αδαμαντία Αγγελέτου.

Η δικηγόρος που ολοκλήρωσε πριν από λίγο την απολογία της, αρνείται τις κατηγοριές και κάνει λόγο για εκδικητικούς λόγους εκ μέρους της εξαδέλφης του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού.

Διαβάστε ακόμη: Οι γυναίκες στη ζωή του Παναγιώτη Βλαστού

Όπως φέρεται να ισχυρίζεται η κατηγορούμενη δικηγόρος η "Λίτσα" , που έδωσε στοιχεία στην Αστυνομία για την δράση του κυκλώματος, θέλησε να την εκδικηθεί γιατί αρνήθηκε να την υπερασπιστεί στην δίκη για την απόπειρα απόδρασης του Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων, όπου η εξαδέλφη του βαρυποινίτη ήταν κατηγορούμενη.

Υποστηρίζει επίσης η δικηγόρος ότι δεν είχε προσωπική σχέση με τον βαρυποινίτη παρά μόνο επαγγελματική και αποδίδει αυτήν την εμπλοκή της στην εκδικηκιτικότητα της Λίτσας. Τονίζει επίσης ότι η ίδια ήρθε σε επαφή με τον Παναγιώτη Βλαστό όταν πριν 2 χρόνια διορίστηκε ως συνήγορος του αυτεπαγγέλτως από δικαστήριο που εκδίκαζε υπόθεση του.

Η διαδικασία ενώπιον των Ανακριτών διαφθοράς συνεχίζεται με τις απολογίες των υπολοίπων από τους συλληφθέντες κατηγορούμενους στην μεγάλη υπόθεση.

Φωτογραφίες από το ρεπόρτερ του news, Γιάννη Κέμμο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση