GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κοινή η ευθύνη ΗΠΑ- Ρωσίας για την παγκόσμια ειρήνη»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε χθες, απευθυνόμενος στον Αμερικανό ομόλογό του Μπαράκ Ομπάμα, ότι οι δύο χώρες μοιράζο...



Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε χθες, απευθυνόμενος στον Αμερικανό ομόλογό του Μπαράκ Ομπάμα, ότι οι δύο χώρες μοιράζονται μια κοινή ευθύνη για τη διασφάλιση της παγκόσμιας ειρήνης, σε μια ανακοίνωσή του με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους.

Στην ανακοίνωση αυτή, με την οποία ο Πούτιν εύχεται καλή χρονιά σε πολλούς ηγέτες του κόσμου, ο Ρώσος πρόεδρος απευθύνεται και στον Ομπάμα παρά τη σοβαρή κρίση που διέρχονται οι σχέσεις των δύο χωρών, εξαιτίας της κατάστασης στην Ουκρανία.

Ο Πούτιν υπογραμμίζει ότι το 2015 θα εορταστούν τα 70 χρόνια από τη λήξη του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. «Αυτή η ιστορική ημερομηνία θα πρέπει να μας υπενθυμίσει τις ευθύνες των ΗΠΑ και της Ρωσίας υπέρ της ειρήνης και της σταθερότητας στον κόσμο, τον μοναδικό τους ρόλο στην αντιμετώπιση των προκλήσεων και των διεθνών απειλών», σημειώνει.

Ο Πούτιν έστειλε εξάλλου μέσω της ανακοίνωσης αυτής ευχές και σε πολλούς ηγέτες που δεν βρίσκονται πλέον στην εξουσία, όπως ο Γάλλος πρώην πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση