GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τους εκβιασμούς Σαμαρά τους ζηλεύει και ο Βλαστός»

Aπό τον Άρη Σπίνο. Δημοσιογράφο, υποψήφιο βουλευτή με τη Χρυσή Αυγή στη Β’ Αθηνών, Παρακολουθώντας την πολιτική επικαιρότητα, ο βαρυποιν...

Aπό τον Άρη Σπίνο.
Δημοσιογράφο, υποψήφιο βουλευτή
με τη Χρυσή Αυγή στη Β’ Αθηνών,

Παρακολουθώντας την πολιτική επικαιρότητα, ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός είμαι σίγουρος ότι θα ζηλεύει το γεγονός ότι βρέθηκε ένας πολιτικός που τον ξεπέρασε στην τέχνη του εκβιασμού. Στην εκδικητικότητα και το μίσος που νιώθει για τους αντιπάλους του. Ένα ανθρωπάκι, δειλό, και αδύνατο που δεν σου «γεμίζει το μάτι» για το κακό που μπορεί να κάνει. Κατέστρεψε χιλιάδες οικογένειες οδηγώντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην απελπισμένη πράξη της αυτοκτονίας. Ρήμαξε τον πλούτο της πατρίδας μας φροντίζοντας να τον ξεπουλήσει στους φίλους του. Εκβιάζει τον ελληνικό λαό με τηλεοπτικά διαγγέλματα ότι δήθεν θα έρθουν οι κομμουνιστές να μας πάρουν τις γυναίκες και τα παιδιά. Έκλεισε στην φυλακή πολιτικούς του αντιπάλους γιατί απέδειξαν ότι είναι ένας σάπιος «δεξιός ιδεολόγος» που το μόνο που τον ενδιάφερε ήταν να αποδειχθεί μια πρόθυμη Φιλιππινέζα στους εγχώριους και εκτός Ελλάδος νταβατζήδες. Η συντριβή του θα είναι αμείλικτη και χωρίς ίχνος λύπησης. Η εφημερίδα μας έβαλε ένα μικρό λιθαράκι στην αποκαθήλωση του και αισθάνεται περήφανη. Η χώρα μας οδεύει στην απελευθέρωση. Την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την λειτουργία της δικαιοσύνης κάτω από ένα ανεξάρτητο πέπλο και μακριά από επίορκους. Επιστροφή δεν υπάρχει. Μόλις τελειώσουν οι εκλογές θα σας αποκαλύψω τις μεθόδους που χρησιμοποίησε, 4 φορές, για να μας κλείσει την «ΑΚΡΟΠΟΛΗ». Δεν υπολόγιζε καλά όμως με ποιους είχε να κάνει. Δεν υπολόγιζε την δύναμη που αντλούσαμε από τους ζεστούς και πιστούς αναγνώστες μας. Δεν υπολόγιζε ότι μπροστά στην αξιοπρέπεια της πατρίδα μας εμείς ήμασταν και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα. Πρόδωσε μια φορά τους έντιμους και περήφανους νοικοκύρηδες ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Το έκανε ξανά. Τρίτη δεν θα υπάρχει. Καληνύχτα προδότη!

2 σχόλια

  1. Η μοναδική ρεαλιστική ψήφος, χρήσιμη και ωφέλιμη, είναι η ψήφος στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

    Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια σταδιακή αύξηση ψηφοφόρων προς τους ΑΝΕΛ. Φεύγουν μαζικά από ΝΔ και από το χώρο των αναποφασίστων και πηγαίνουν στους ΑΝΕΛ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τους δείχνουν στο 3,5 % και με την αυξανόμενη τάση, θα πιάσουν πάνω από 5%. Είναι δεδομένο ότι έτσι θα μπορέσουν να μπουν και σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και να εκπροσωπήσουν ένα τμήμα του κέντρου και της κεντροδεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πατριωτες η Πατριδοκαπηλοι;!
    Αυτες οι εκλογες ειναι ενα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για το ποσοι ΜΑΛΑΚΕΣ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΦΕΛΛΟΙ- ΗΛΙΘΙΟΙ- ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ -ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ- υπαρχουν (;!) ακομα σε αυτη τη χωρα που ανεδειξε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ και ποσοι ειναι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ - ΣΟΒΑΡΟΙ- ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ- ΑΞΙΟΙ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ- ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ- ΠΑΤΡΙΔΟΛΑΤΡΕΙΣ !!!
    Η πρωτη κατηγορια ασφαλως θα δωσει ψηφο στο παστοκ, ΝεαΔουλεία, Ποτανι, οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ θα ψηφισουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και ΣΥΝΕΧΙΣΗ της πορειας της Ελλαδας μας!
    Μη φοβαστε καμια καριολα αγορα, καμια κοντοχοντρη πατσαβουρα Μερκελ, κανενα πουστη που λενε για "συμφωνημενα":
    ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ μας και
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!
    σε οποιον αρεσει,
    αλλοιως η Ευρωπη θα σβησει μαζι με την Ελλαδα που την γεννησε!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ: Αποδειξτε οτι οι ΣΟΦΟΙ ειμαστε περισσοτεροι απο τους πατριδοκαπηλους, για να μπορουν τα παιδια μας να εχουν μελλον ΕΔΩ και οχι στη ξενητεια!
    Την Κυριακη θα το δουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση