GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπουτάρης: Στηρίζω τον Βαγγέλη Βενιζέλο με κεφαλαία - Εύχομαι να πάει καλά και το Ποτάμι

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του Βαγγέλη Βενιζέλου και στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτ...



Τη στήριξή του στο πρόσωπο του Βαγγέλη Βενιζέλου και στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Παρά το γεγονός ότι τις προηούμενες ημέρες ο κ. Μπουτάρης είχε μιλήσει με θετικά λόγια και για το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, σε συνεδρίαση που είχε σήμερα η δημοτική του ομάδα, ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει στις επερχόμενες εκλογές τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. «Έχω δηλώσει ότι είμαι πιο Πασόκος από τους Πασόκους κι αυτό το έχω πει με την έννοια ότι είμαι βαθύτατα σοσιαλδημοκράτης. Επειδή ειπώθηκαν διάφορα για τη σχέση μου με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, έχω πει ότι είναι ήρωας, διότι με τη δική του παρουσία και τη δική του πολιτική υπήρξε μια μεγάλη προσπάθεια που οδήγησε την οικονομία να είναι ένα στάδιο πριν την οριστική ανάκαμψη. Στηρίζω τον Βαγγέλη Βενιζέλο με κεφαλαία" σημείωσε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: "Εύχομαι βεβαίως να πάει καλά και το Ποτάμι που είναι μία νέα πολιτική κίνηση στη χώρα".

Μετά από αυτή την τοποθέτηση του δημάρχου, ακολούθησε συζήτηση για το ποια θα πρέπει να είναι η στάση των υποψηφίων βουλευτών που ανήκουν στην παράταξη της Πρωτοβουλίας. Πάνω στο θέμα τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο οποίος είπε: «Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους. Το βασικό μας σύνθημα είναι κάτω τα χέρια από την Πρωτοβουλία υπό την έννοια ότι η Πρωτοβουλία δεν ανήκει σε κανέναν. Η Πρωτοβουλία δημιουργήθηκε ακόμη και με συγκρούσεις με τα κόμματα στα οποία ανήκαν οι δημιουργοί της».

2 σχόλια


  1. "ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΜΑΡΑ"

    "ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΝΔ"

    Αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ δίνουν όλες οι ξένες δημοσκοπήσεις

    "156 έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός βουλής το κόμμα Βενιζέλου"

    Μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου προβλέπει η Oxford Economics.

    Κατά την Oxford Economics, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε τροχιά διασφάλισης αυτοδυναμίας με 156 έδρες. Όπως προσθέτει στην ανάλυσή της η Oxford Economics, ένα ποσοστό της τάξης του 36% θεωρείται εύλογο και εφικτό για μια κυβέρνηση που μάχεται τη λιτότητα.

    Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις 20 τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα δεν απέχουν πάρα πολύ από το εν λόγω ποσοστό.

    Συγκεκριμένα στις ξένες δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 35%, η ΝΔ 25%, η Χρυσή Αυγή 9%, το ΚΚΕ 5%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 5%, το Ποτάμι 4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3% και το ΠΑΣΟΚ μένει εκτός βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταδιακή εξόντωση των αντιπάλων του από το επιτελείο του Σαμαρά.

    Φωνάζει σήμερα ο κ. Βενιζέλος για το ηθικό ατόπημα του κ. Σαμαρά με τη Γκερέκου. Τώρα κατάλαβε το ήθος του ανδρός ;

    Τι έκανε ο κ. Σαμαράς το 1993 σε βάρος της ΝΔ ;

    Τι έκανε ο κ. Σαμαράς, σε βάρος της Χ.Α , σύμφωνα με τον κ. Μπαλτάκο ; Που ακούστηκε να υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι φυλακισμένοι για ανυπόστατες κατηγορίες, σύμφωνα με τον κ. Τζήμερο ;

    Εδώ και 1,5 χρόνο δεν κατάλαβε ο κ. Βενιζέλος τη προσπάθειά τους να διαλύσει τους ΑΝΕΛ ; Που πήγαν οι "ανεξάρτητοι" βουλευτές των ΑΝΕΛ, χωρίς ανταλλάγματα ;

    Τι έγινε με τον κ. Οικονόμου και το αντιμνημονιακό του μένος ;

    Ο κ. Σαμαράς είναι προφανές ότι προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία με διάφορες μεθόδους. Χτύπησε αλύπητα και πισώπλατα Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ, και τώρα χτυπά πισώπλατα ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, για να κερδίσει ψήφους και να ελέγχει το κόμμα. Υπογείως τρώει τα στελέχη και τους υποψηφίους που ανήκουν στη καραμανλική και μπακογιαννική πτέρυγα.

    Είναι ο ορισμός του καρεκλοκένταυρου και του ιδιοτελή. Θα κάνει τα πάντα για να κρατηθεί στην εξουσία, διαλύοντας ακόμα και τη χώρα με τη πόλωση, την τρομοκράτηση των πολιτών, πάση θυσία. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε η δημοκρατική τάξη,ούτε η ηθική.

    Σήμερα ( με τις μεταγραφές Γκερέκου, Β.ΟιΚΟΝΟΜΟΥ και τις προηγούμενες Ιατρίδη, Γιοβανόπουλου ) δικαιώνονται οι κ. Χαϊκάλης και Ξουρίδου ( Β' Θεσσαλονίκης ). Ναι, οι άνθρωποι αυτοί θα έκαναν τα πάντα για την εξουσία και την κουτάλα.

    Ο κ. Σαμαράς τρώει ακόμα και τους "συμμάχους" του ! Δεν έχει ιερό και όσιο. Τώρα είναι ανάγκη να καταψηφιστεί στις κάλπες, κυρίως με ψήφο σε Σύριζα, ΑΝΕΛ, Χ.Α και σε όποιο άλλο κόμμα ( εκτός από εκείνα του Βενιζέλου και του Γ. Παπανδρέου ). Τσάκισε τους Έλληνες με τον ΕΝΦΙΑ, τώρα θέλει να διαλύσει τα ήθη, τον πολιτισμό, τη δημοκρατία, την οικονομία της χώρας, για να επιπλεύσει. Θα του το επιτρέψουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση