ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Ανοίγει λίστα για τη ρύθμιση των δανείων

Share it:


Έτοιμες είναι οι τράπεζες για τις ρυθμίσεις των δανείων νοικοκυριών κι επιχειρήσεων, καθώς από την 1η Ιανουαρίου τέθηκε σε εφαρμογή το θεσμικό πλαίσιο του «Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών», του «Συνεργάσιμου Δανειολήπτη» καθώς και των «Εύλογων Δαπανών Διαβίωσης».

Πρόκειται για ένα πλέγμα κανόνων που θέσπισαν πέρυσι του υπουργείο Ανάπτυξης και η Τράπεζα της Ελλάδας και ορίζει τους τρόπους επικοινωνίας και συνεργασίας των τραπεζών με τους οφειλέτες που θέλουν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, έχει σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια του όλα τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι τράπεζες για να εφαρμόσουν το νέο σύστημα ρύθμισης οφειλών, είτε αυτές είναι σε καθυστέρηση είτε όχι.
Δείτε το ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος της Κυριακής
Share it:
Reactions:

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση