GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο γιός του Δούλη ψάχνει τον πατέρα του στα νοσοκομεία της Ιταλίας

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό του αγνοούμενου πλέον Γεώργιου Δούλη ο οποίος σύμφωνα με επίσημο έγγραφό που απέστειλε εκ νέο...


Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό του αγνοούμενου πλέον Γεώργιου Δούλη ο οποίος σύμφωνα με επίσημο έγγραφό που απέστειλε εκ νέου το Κέντρο Επιχειρήσεων της Ρώμης προς το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, γνωστοποιήθηκε ότι λόγω λανθασμένης πιστοποίησης εκ μέρους των αρμόδιων Ιταλικών Αρχών δεν είναι θανών, αλλά συγκαταλέγεται στη λίστα επιβατών, για τους οποίους δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση επί του παρόντος.
Ο ένας εκ των δυο γιων του, ο Ανδρέας Δούλης που τα τελευταία 24ωρα βρισκόταν σε επαρχιακό νοσοκομείο της Ιταλίας δίπλα στην μητέρα του (πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην Ελβετία) και τώρα στην Αθήνα προκειμένου να είναι σε διαρκή επαφή με το υπουργείο Ναυτιλίας μιλώντας πριν από λίγο στο δήλωσε ότι ο πατέρας του, σύμφωνα με συνομιλία που είχε με έναν Ιταλό διασώστη, έδωσε μεγάλη μάχη παλεύοντας με τα κύματα για να κρατηθεί στη ζωή όμως απ” ότι πιστεύει δεν πρέπει να κατάφερε να επιβιώσει.
«Ο διασώστης είχε δει τον πατέρα μου να παλεύει με τα κύματα όμως δεν μπορούσε να τον προσεγγίσει, όπως μου είπε. Κατάφερε να σώσει την μητέρα μου και μετά γύρισε πάλι σε εκείνον για να τον βοηθήσει Τον είδε όμως να λιποθυμάει. Προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες όμως απ’ τα λεγόμενα του κατάλαβα ότι μάλλον δεν τα κατάφερε»
Ο Ανδρέας Δούλης έχει σχεδόν πειστεί ότι ο πατέρας του δεν βρίσκεται πια εν ζωή. «Έχουμε χάσει τις ελπίδες μας. Δε νομίζω να τα έχει καταφέρει» συμπληρώνει.
«Αυτό που θέλουμε είναι να βρεθεί η σορός του. Ο αδερφός μου ξαναπήγε στην Ιταλία όπως του ζήτησαν οι ελληνικές αρχές προκειμένου να αναγνωρίσει κάποιους επιβάτες από το πλοίο οι οποίοι νοσηλεύονται στα γύρω νοσοκομεία. Μήπως ανάμεσα τους βρίσκεται και ο πατέρας μου, όπως του εξήγησαν. Αν και μέχρι το πρωί δεν γνώριζαν τα στοιχεία τους, τώρα όπως με πληροφόρησαν έχουν μάθει τα ονόματα τους. Ο πατέρας μου δυστυχώς δεν είναι ανάμεσα τους».

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση