GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη υπάλληλος του Δήμου Κατερίνης

Συνελήφθησαν, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας, ...



Συνελήφθησαν, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας, 60χρονος υπάλληλος της Διεύθυνσης Δόμησης του Δήμου Κατερίνης και 53χρονος ιδιώτης πολιτικός μηχανικός, μετά από καταγγελία ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, σύμφωνα με την οποία, ο Δημοτικός Υπάλληλος απαιτούσε, τόσο απευθείας από τον ίδιο, όσο και μέσω του πολιτικού μηχανικού, το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, προκειμένου να διαγράψει πρόστιμο, ύψους 13.832 ευρώ.

Το συγκεκριμένο πρόστιμο είχε επιβληθεί, μετά από αυτοψία που διενήργησε ο Δημοτικός Υπάλληλος σε αυθαίρετη κατασκευή, στο κατάστημα του καταγγέλλοντα.

Ακολούθησαν αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες, προσωπικές επαφές και συνεννοήσεις και χθες το βράδυ, συνελήφθη αρχικά ο 53χρονος πολιτικός μηχανικός, αφού προηγουμένως είχε παραλάβει το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, σε προκαθορισμένη συνάντηση, στην επιχείρηση του καταγγέλλοντα.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 60χρονο υπάλληλο του Δήμου Κατερίνης.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται, σήμερα, στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

1 σχόλιο


  1. "ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΜΑΡΑ"

    "ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΝΔ"

    Αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ δίνουν όλες οι ξένες δημοσκοπήσεις

    "156 έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός βουλής το κόμμα Βενιζέλου"

    Μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου προβλέπει η Oxford Economics.

    Κατά την Oxford Economics, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε τροχιά διασφάλισης αυτοδυναμίας με 156 έδρες. Όπως προσθέτει στην ανάλυσή της η Oxford Economics, ένα ποσοστό της τάξης του 36% θεωρείται εύλογο και εφικτό για μια κυβέρνηση που μάχεται τη λιτότητα.

    Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις 20 τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα δεν απέχουν πάρα πολύ από το εν λόγω ποσοστό.

    Συγκεκριμένα στις ξένες δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 35%, η ΝΔ 25%, η Χρυσή Αυγή 9%, το ΚΚΕ 5%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 5%, το Ποτάμι 4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3% και το ΠΑΣΟΚ μένει εκτός βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση