GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι γυναίκες στη ζωή του Παναγιώτη Βλαστού

Οι γυναίκες έπαιζαν πάντα καθοριστικό ρόλο στη ζωή του Παναγιώτη Βλαστού. Στο πλευρό του στάθηκαν γυναίκες συνεργάτες, με πρώτη τη...


Οι γυναίκες στη ζωή του Παναγιώτη Βλαστού

Οι γυναίκες έπαιζαν πάντα καθοριστικό ρόλο στη ζωή του Παναγιώτη Βλαστού. Στο πλευρό του στάθηκαν γυναίκες συνεργάτες, με πρώτη την εξαδέλφη του Λίτσα που αποδείχθηκε το μοιραίο πρόσωπο για την εξάρθρωση της σπείρας αλλά και ερωμένες που δεν τις ενοχλούσε το  γεγονός ότι ήταν κρατούμενος. Άλλωστε η φυλακή δεν  εμπόδισε τον Παναγιώτη Βλαστό να διατηρεί ακόμη και παράλληλες σχέσεις προκαλώντας ερωτικές αντιζηλίες.

Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ

Σήμερα ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς απολογείται η 35χρονη δικηγόρος του βαρυποινίτη με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση. Ήταν ο άνθρωπος του και ο λόγος που χώρισε από την πρώην σύντροφο του Πένυ Καρπούζου η οποία είναι επίσης κατηγορούμενη στην υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Με την νεαρή δικηγόρο, που κατηγορείται για συνέργεια στην εγκληματική οργάνωση, ο Παναγιώτης Βλαστός είχε ερωτικές συνευρέσεις μέσα σε κελιά των φυλακών, της είχε παραχωρήσει την μερσεντές του, ενώ η μητέρα της του έπλενε τα ρούχα και φρόντιζε να μην του λείπει ο σολομός, τα ακριβά ψάρια το κατσικίσιο τυρί αλλά και το κολλαγόνο που του έστελνε στις φυλακές.

Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

Μια ακόμη γυναίκα που φέρεται να λειτουργούσε ως «δόλωμα» της οργάνωσης βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη.  Η Μαρία, φίλη της πρώην συντρόφου του Παναγιώτη Βλαστού φέρεται να έχει πάρει από τον βαρυποινίτη  16.000 ευρώ προκειμένου να εκπαιδευτεί στον χειρισμό ελικοπτέρου ώστε να συμμετέχει στην απόδραση η οποία τελικά ματαιώθηκε.

Η Μαρία, σύμφωνα με τη δικογραφία, παρακολουθούσε «στόχους». Στην κατάθεση της στην ασφάλεια μίλησε για τις σχέσεις της φίλης της Πένυ με τον βαρυποινίτη υποστηρίζοντας ότι  το 2011-2012 της είχε πει ότι θα την «έπεφτε» σε κάποιο στέλεχος της Alpha Bank γιατί έχει πολύ «πακέτο», ύστερα από εντολή του Βλαστού. Στην κατάθεση της αναφέρει ότι η Καρπούζου δεν κατάφερε τελικά να προσεγγίσει το στέλεχος:  «Δεν ξέρω πόσες φορές προσπάθησε να τον προσεγγίσει, αλλά θυμάμαι ότι είχαμε πάει μαζί 3 φορές χωρίς να καταφέρουμε να τον δούμε. Είχαμε παρκάρει απέναντι από την τράπεζα στην οδό Πανεπιστημίου. Δε γνωρίζω για ποιο λόγο ο Βλαστός της ζήτησε να την πέσει στο στέλεχος, αλλά ξέρω ότι εκείνη είχε φωτογραφία του και δεν υπήρχε περίπτωση να του μιλούσε, παρά μόνο θα έβλεπε τις κινήσεις του πότε έπιανε δουλειά και πότε σχολούσε».

Σήμερα, με τις απολογίες πέντε κατηγορουμένων κλείνει ο πρώτος κύκλος της ανάκρισης για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε με έδρα τις φυλακές. Χθες οδηγήθηκαν στη φυλακή δυο κατηγορούμενοι στην υπόθεση ενώ οκτώ έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση