GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θυελλώδεις άνεμοι σαρώνουν τη χώρα

Κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη αναμένουμε στη χώρα μας το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015, με τα εντονότ...

Θυελλώδεις άνεμοι σαρώνουν τη χώρα

Κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη αναμένουμε στη χώρα μας το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015, με τα εντονότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, στο βορειοανατολικό Αιγαίο και στη Θράκη. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 0 έως 12 και τοπικά 15 στη βόρεια Ελλάδα, 6 έως 16 στη δυτική Ελλάδα, 6 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 11 έως 18 και τοπικά 20 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νότια - νοτιοδυτικά, φτάνοντας στο Ιόνιο τα 8 και τοπικά τις βραδινές ώρες τα 9 μποφόρ και στο Αιγαίο τα 8 με 9 και πιθανόν τοπικά τα 10 μποφόρ.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας στο weather.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση