GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περίεργη πυρκαγιά κατέστρεψε διώροφο στη Μεσσηνία

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά ένα διώροφο σπίτι στην κοινότητα Νιοχώρι στην Ιθώμη της Μεσσηνί...


Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά ένα διώροφο σπίτι στην κοινότητα Νιοχώρι στην Ιθώμη της Μεσσηνίας διερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μελιγαλά, καθώς υπάρχουν υπόνοιες για εμπρησμό.
Το σπίτι ήταν κλειστό αφού οι ιδιοκτήτες δεν κατοικούσαν μόνιμα σε αυτό και, όταν ενημερώθηκαν για την καταστροφή, κατέθεσαν ότι είχαν πολλές ημέρες να το επισκεφτούν ενώ δεν είχαν αφήσει αναμμένο το τζάκι ή την κουζίνα. Έτσι, παραμένει άγνωστο πώς ξέσπασε η φωτιά που φέρεται να ξεκίνησε από την κουζίνα του πρώτου ορόφου.
Το κτίριο είναι σχετικά απομονωμένο κι έτσι οι κάτοικοι του χωριού πήραν είδηση ότι καιγόταν μόνο όταν η πυρκαγιά είχε ήδη φουντώσει και επεκταθεί σε όλα τα δωμάτια και των δυο ορόφων.
Η επέμβαση έξι ανδρών της Πυροσβεστικής με τρία οχήματα, δεν κατάφερε να σώσει το σπίτι από το οποίο απέμειναν όρθιοι μόνο οι τοίχοι, καθώς οι φλόγες βρήκαν πρόσφορο έδαφος στο ξύλινο πάτωμα και την κεραμοσκεπή.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση