GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τριήμερη περιοδεία Κουίκ στα Δωδεκάνησα

Νέα τριήμερη περιοδεία στα Δωδεκάνησα αρχίζει αύριο Παρασκευή (09.01.15) ο Εκπρόσωπος των... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικ...



Νέα τριήμερη περιοδεία στα Δωδεκάνησα αρχίζει αύριο Παρασκευή (09.01.15) ο Εκπρόσωπος των... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.
Στα πλαίσια της περιοδείας του αυτής θα δώσει και τρεις συνεντεύξεις Τύπου. Στη Ρόδο, την Παρασκευή στις 12:00 στα γραφεία της τοπικής Συντονιστικής του Κινήματος, στην Κάλυμνο το Σάββατο στις 12:00 και στις 16:30 της ίδιας μέρας στα καινούργια γραφεία των ΑΝΕΛ στην Κω, αφού προηγουμένως γίνει ο αγιασμός των εγκαινίων τους.

Ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφτεί επίσης και αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς, αλλά και τις αγορές των νησιών, όπως κάνει πάντα, καθώς οι επαφές του με τους πολίτες ήταν το συστατικό από τα δημοσιογραφικά του χρόνια.

Τον Τέρενς Κουίκ συνοδεύει η υποψήφια Πολιτευτής Β’ Αθήνας Ευαγγελία Εγγλέζου, η οποία είναι και η Επικεφαλής των Περιφερειακών δράσεων του, για λογαριασμό του Πολιτικού του Γραφείου.

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα έχουμε και πάλι βουλευτική έδρα στα Δωδεκάνησα. Είμαστε βέβαιοι, ότι οι Δωδεκανήσιοι θα δώσουν το μήνυμα με την ψήφο τους, ότι τιμάνε εκείνους, που με την σειρά τους τηρούνε τις αρχές και τις υποσχέσεις τους, έναντι των ψηφοφόρων, που επέλεξαν ΑΝΕΛ το 2012 και που τώρα θα είναι πολύ περισσότεροι.

Δεν είμαστε και ούτε θα είμαστε ριψάσπιδες. Οι πολιτικοί τυχοδιωκτισμοί με τον Σαμαρά των μνημονίων δεν μας αφορούν και είμαι βέβαιος ότι οι κάλπες θα δώσουν το μήνυμα τους στους επίορκους του Κινήματος, σε όλη την Ελλάδα».

Αυτό δήλωσε ο Εκπρόσωπος του Κινήματος Τέρενς Κουίκ αναχωρώντας από την Αθήνα.

1 σχόλιο


  1. "ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΜΑΡΑ"

    "ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΝΔ"

    Αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ δίνουν όλες οι ξένες δημοσκοπήσεις

    "156 έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός βουλής το κόμμα Βενιζέλου"

    Μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου προβλέπει η Oxford Economics.

    Κατά την Oxford Economics, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε τροχιά διασφάλισης αυτοδυναμίας με 156 έδρες. Όπως προσθέτει στην ανάλυσή της η Oxford Economics, ένα ποσοστό της τάξης του 36% θεωρείται εύλογο και εφικτό για μια κυβέρνηση που μάχεται τη λιτότητα.

    Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις 20 τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα δεν απέχουν πάρα πολύ από το εν λόγω ποσοστό.

    Συγκεκριμένα στις ξένες δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 35%, η ΝΔ 25%, η Χρυσή Αυγή 9%, το ΚΚΕ 5%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 5%, το Ποτάμι 4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3% και το ΠΑΣΟΚ μένει εκτός βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση