GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μαρινάκης εξαπολύει ευθεία επίθεση κατά του Μίτσελ και προκαλεί...

Η κόντρα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μίτσελ, η οποία «φούντωσε» λόγω της απόφασης του ισχυρού άνδρα να μην ικανοποιήσει τα μετα...



Η κόντρα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μίτσελ, η οποία «φούντωσε» λόγω της απόφασης του ισχυρού άνδρα να μην ικανοποιήσει τα μεταγραφικά «θέλω» του Ισπανού τεχνικού, είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση του Ιβηρα...
Λίγες ώρες μετά το οργισμένο «αντίο» του πρώην πλέον προπονητή του Ολυμπιακού, ο Μαρινάκης πέρασε στην αντεπίθεση και εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του 51άχρονου κόουτς.


Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Πειραιωτών κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Βίτορ Περέιρα αναρωτήθηκε αν ο Ολυμπιακός χρειάζεται μεταγραφές προκειμένου να κερδίσει με ευκολία τους «Πλατανιά, Λεβαδειακό και Πανιώνιο που έχουν παιδιά τον 750 ευρώ», αλλά και τον «τον σημερινό ΠΑΟΚ, που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τα τελευταία ματς».

Η απάντηση του Μαρινάκη προκάλεσε την έκπληξη των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι περίμεναν πως και πως να αποκαλύψει τα ονόματα των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Ο ίδιος, ωστόσο, προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, δείχνοντας ξεκάθαρα πως οι κινήσεις που θα γίνουν στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου θα είναι λιγοστές και από το μεσαίο ράφι.

«Δεν έχει κάνει ακόμη προπόνηση με την ομάδα και δεν μπορεί να βγάλει συμπεράσματα από το παιχνίδι που είδε με τον Φωστήρα. Μπορεί να δει τις λύσεις που έχει σε ένα επίσημο παιχνίδι και θα δούμε μετά τι θα γίνει. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να κάνει κάποια μεταγραφή για να κερδίσει τον Πλατανιά, τον Λεβαδειακό, τον Πανιώνιο που έχουν παιδιά τον 750 ευρώ.

Χρειάζεται να κάνει μεταγραφές για να κερδίσει τον σημερινό ΠΑΟΚ; Που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τα τελευταία ματς. Τα έχετε σκεφτεί όλα αυτά τα πράγματα. Έχουμε παίκτες που παίρνουν 1,5 εκατ. ευρώ και 2 εκατ. ευρώ. Νομίζω ότι απαντάω με αυτό στην ερώτησή μας. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Περέιρα θα δει το ρόστερ και θα επανέλθει για να μας πει τι χρειάζεται. Θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε το πλάνο του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τη δουλειά του Μίτσελ, λέγοντας: «Ο Μίτσελ ήταν γνώστης του ποδοσφαίρου, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, χρειαζόταν ένας που θα είναι γνώστης σε δύσκολες συνθήκες. Ο Περέιρα έχει εργαστεί σε παρόμοιες συνθήκες, ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι της Πορτογαλίας, όλα αυτά είναι θετικά κριτήρια για να τον προσλάβουμε.

Πριν από δύο χρόνια όταν αποφασίσαμε να κάνουμε μία ανάλογη προπονητή, κάποιοι δημοσιογράφοι έγραφαν και ασκούσαν την κριτική τους. Όταν έφυγε αρχίσατε τους ύμνους και φέραμε τον Μίτσελ, λέγατε πάλι διάφορα, τώρα που έφυγε αρχίσατε να κλαίτε, μακάρι να γίνει το ίδιο και με τον κ. Περέιρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση