GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόλλησαν στο "Χ" Παναιτωλικός και Ατρόμητος

Με τέρμα του Μπεχεράνο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, ο Παναιτωλικός πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στον Ατρό...

Κόλλησαν στο

Με τέρμα του Μπεχεράνο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, ο Παναιτωλικός πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέναντι στον Ατρόμητο, σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας που διεξήχθη στο Αγρίνιο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ μόλις στο 11ο δευτερόλεπτο του ματς, με πλασέ του Ούμπιντες.

Ο Παναιτωλικός με την ισοπαλία παρέμεινε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Ατρόμητος διατηρήθηκε στην 7η. 

Σε άλλο παιχνίδι για την 20ή αγωνιστική της Superleague που διεξήχθη σήμερα, ο Εργοτέλης επικράτησε με 2-1 στην έδρα του Πλατανιά, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Αν και ο Πλατανιάς προηγήθηκε μόλις στο 22ο δευτερόλεπτο (!) της αναμέτρησης με τον Γουνδουλάκη, οι φιλοξενούμενοι πε΄τυχαν την ολική επαναφορά με γκολ του Καλέ στο 77' και του Γιουσούφ στο 86'.

Με τη νίκη αυτή ο Εργοτέλης προσπερνά τον συμπολίτη του ΟΦΗ στη βαθμολογία και ανεβαίνει στη 16η θέση, με 15 βαθμούς, ενώ ο Πλατανιάς μένει στους 22.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση