GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστροφή Ολαιτάν

Μετά από πολύμηνη αποχή και με την περιπέτεια με την υγεία του να αποτελεί μακρινή ανάμνηση, ο Μάικλ Ολαϊτάν επιστρέφει στις επίσημε...


Μετά από πολύμηνη αποχή και με την περιπέτεια με την υγεία του να αποτελεί μακρινή ανάμνηση, ο Μάικλ Ολαϊτάν επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού!
Ο νεαρός επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην 18άδα για τον αυριανό αγώνα με τον Τύρναβο στους «16» του Κυπέλλου και θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στη Λάρισα.
Στις επιλογές του Βίτορ Περέιρα βρίσκεται και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με τον Σέρβο να ξεπερνά πλήρως τον τραυματισμό του. Κοντά στην επάνοδό του βρίσκεται και ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού προγράμματος με την υπόλοιπη ομάδα Στον Πειραιά έμειναν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Πελέ, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σάλιακας, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Βατουσιάδης, Ιμπραΐμ, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Ολαϊτάν, Μπενίτες, Σιόβας, Γκαζαριάν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση