GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους ζητά η ΠΑΣΕΓΕΣ από τα πολιτικά κόμματα

Καθαρές απαντήσεις ζητά με σχετική επιστολή προς τους πολιτικούς αρχηγούς, αναφορικά με το μείζον θέμα της φορολόγησης και κατά...



Καθαρές απαντήσεις ζητά με σχετική επιστολή προς τους πολιτικούς αρχηγούς, αναφορικά με το μείζον θέμα της φορολόγησης και κατάσχεσης των αγροτικών επιδοτήσεων που λαμβάνουν οι έλληνες παραγωγοί (αγρότες και κτηνοτρόφοι), ζητά ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζανέτος Καραμίχας.

Στην επιστολή που εστάλη προς τους πολιτικούς αρχηγούς με Θέμα: «Φορολόγηση Επιδοτήσεων», ο κ. Καραμίχας σημειώνει τα ακόλουθα: «Από την αρχή του νέου έτους και με αφορμή την τιμολόγηση ή μη των αγροτικών επιδοτήσεων, έχει αναπτυχθεί μια παραφιλολογία για τη φορολόγηση των άμεσων ενισχύσεων, η οποία έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία τον αγροτικό κόσμο.

Επειδή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και για να μην αφήσουμε περιθώρια σπέκουλας σε βάρος των ελλήνων αγροτών, ζητάμε να πάρετε ξεκάθαρη θέση για το αφορολόγητο και ακατάσχετο των άμεσων ενισχύσεων.

Οι άμεσες ενισχύσεις δεν είναι εμπόρευμα ή υπηρεσία προς τιμολόγηση και η όποια σκέψη για φορολόγηση τους προσκρούει στην ίδια τη φιλοσοφία τους που δεν είναι άλλη από την ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής γεωργίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση