GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Ο Τσίπρας επιλέγει τις ύβρεις και την αθλιότητα

Νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την αποψινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα. Σε ανακοίνωσή ...


Νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την αποψινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα.
Σε ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα αναφέρει ότι την ώρα που ο πρωθυπουργός της χώρας μαζί με τους ηγέτες του ελεύθερου κόσμου δίνουν ενωμένοι τη μάχη κατά της τρομοκρατίας ο κ. Τσίπρας επιλέγει τις ύβρεις και την αθλιότητα.
Στην ίδια ανακοίνωση η ΝΔ λέει ότι το πρόγραμμά του κ. Τσίπρα για την οικονομία προκαλεί γέλιο σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό "καθώς τάζει στους πάντες τα πάντα, ξεπερνώντας ακόμα και το γνωστό “λεφτά υπάρχουν”".
Η ΝΔ μιλά για "διαφορετική μεταναστευτική πολιτική" που εξήγγειλε απόψε ο κ. Τσίπρας που προφανώς προβλέπει την εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, "δηλαδή την κατάργηση της διεθνούς δύναμης αποτροπής λαθρομετανάστευσης Frontex, ανοιχτά σύνορα για όλους, απόδοση ιθαγένειας σε όλους, γκρέμισμα του φράχτη του Έβρου".
Το κυβερνών κόμμα τονίζει ότι συντάσσεται με τους ηγέτες του Ελεύθερου κόσμου για ενίσχυση της ασφάλειας των συνόρων, "αφήνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με τις παρωχημένες ιδεοληψίες του, να καταστρώνει σχέδια τύπου “Υπατία”".
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση