GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκφραση πολιτικής νεκροφιλίας το κόμμα Παπανδρέου...

Basilis Primikiris   Η διάσπαση στο ΠΑΣΟΚ καταγράφει την βαθιά κρίση της Ελληνικής Σοσιαλδημοκρατίας. Το νέο κόμμα Παπανδρέου ειναι ...


Η διάσπαση στο ΠΑΣΟΚ καταγράφει την βαθιά κρίση της Ελληνικής Σοσιαλδημοκρατίας. Το νέο κόμμα Παπανδρέου ειναι η έκφραση της πολιτικής νεκροφιλίας τμήματος της άρχουσας τάξις της Ελλάδας που στοχεύει να κτυπήσει την ηγεμονία της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ....

6 σχόλια

  1. Νεκροφιλία ξε-νεκροφιλία κε Basilis Primikiris το κόμμα σου -ο ΣΥΡΙΖΑ- δεν διανοήθηκε ποτέ να μιλήσει για δημοψήφισμα, το χαρακτηριστικότερο δείγμα αληθινής Δημοκρατίας. Αντίθετα συμπορεύτηκε πλήρως με το σάπιο κατεστημένο πολιτικό σύστημα. Ούτε ποτέ διανοήθηκε να σπάσει το απόστημα των χαραμοφάηδων Δυμοσίων ΥΠαλλήλων, όπως έκανε ο Γιωργάκης.
    Τώρα, το κόμμα του θα σας στοιχίσει την πρώτη θέση και το χειρότερο. Όλοι οι διορισμένοι Πασίκοι που είχαν έρθει μονοκοόυκι στον ΣΥΡΙΖΑ για να εξακολουθήσουν το φαγοπότι, το ίδιο μονοκούκι θα σας φύγουν και θα επιστρέψετε πάλι στο 4%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ζόμπι ξανάρχονται ! Ναι, υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που πιστεύουν και στηρίζουν Αντωνάκη, Βαγγελάκη και Γιωργάκη, στη πλειοψηφία τους άνω των 60 ετών !

    Αφού μας χρεοκόπησαν, αφού έριξαν όλα τα βάρη πάνω μας, έρχονται τα αιμοσταγή νεκραναστημένα πολιτικά ζόμπι να διεκδικήσουν τη ψήφο των Ελλήνων. Είμαστε ζώα, γίδια ! Θα αφήσουμε πάλι τη χώρα στα χέρια τους ; Έλεος, ρε παιδιά ! Κανένα νέο πρόσωπο ; Μαυρίστε τους, να πάμε στις κάλπες να τους στείλουμε στη σύνταξη εμείς με τη ψήφο μας. Όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο. Μην αφήσετε τα ΖΟΜΠΙ να συνεχίσουν το έργο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3 Ιαν 2015, 4:57:00 μ.μ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρώτος σχολιαστής, κλασικός τύπος καθυστερημένου σαχλαμαράνθρωπου, μιλάει για τον Σύριζα, λες και αυτός κυβερνούσε από το 1981.

    Ο Σύριζα θα είναι πρώτη δύναμη,όσο κι αν σκυλιάζουν τα πολανάκια με τα στελέχη του πρώην ΛΑΟΣ. Ο λαός θα διώξει τη χολέρα και θα τιμωρήσει τα σαπρόφυτα για τον ΕΝΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τουλάχιστον αυτούς τους αλήτες δεν θα ψηφίσουμε και ότι άλλο ας είναι ορίστε τα χάλια σας ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ έξω απο την ΕΛΛΆΔΑ ΆΧΡΗΣΤΟΙ :
    https://www.youtube.com/watch?v=oc8EwP-gL4o&feature=youtube_gdata
    έχει βουίξει το διαδίκτυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3 Ιαν 2015, 6:46:00 μ.μ.

    Ο Σύριζα κυβέρνησε ; Το πρόβλημά σου ποιο είναι ; Ποιοι μας κατέστρεψαν ;

    Μάλλον το "μυαλουδάκι" σου βουίζει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση