GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χανιά: Εντοπίστηκαν οι εγκλωβισμένοι στο χιονιά

Λίγο μετά τις 19.30 προσεγγίστηκαν τα άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στον δρόμο Λάκκων – Ομαλού από το απόγευμα. Πρόκειται τελικά για τ...


Λίγο μετά τις 19.30 προσεγγίστηκαν τα άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στον δρόμο Λάκκων – Ομαλού από το απόγευμα. Πρόκειται τελικά για τέσσερα άτομα, τα οποία είχαν εγκλωβιστεί σε δυο αυτοκίνητα λόγω του χιονιά που έπληττε τα ορεινά.
Στο σημείο έφτασαν, με δυσκολία και κάτω από σκοτάδι, ένα μηχάνημα της αντιπεριφέρειας Χανίων το οποίο άνοιγε δρόμο καθώς και άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χανίων με ένα όχημα, οι οποίοι απεγκλώβισαν τα 4 άτομα.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρέες είχαν ειδοποιηθεί να ξεκινήσουν το δρόμο της επιστροφής στις 14.00 το μεσημέρι, όμως, δεν άκουσαν τις συστάσεις.
Εκδόθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας
Απαγορεύτηκε επισήμως η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο Λάκκων – Ομαλού. Η αντιπεριφέρεια Χανίων προχώρησε στην απόφαση αυτή καθώς το δίκτυο είναι αποκλεισμένο και επικίνδυνο από τη συνεχή χιονόπτωση.
Διαβάστε περισσότερα στο www.flashnews.gr.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση