GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστολή της ποινικής διαδικασίας στην υπόθεση Βγενόπουλου

Με οδηγίες του γενικού εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας Κώστα Κληρίδη, ανεστάλη η διαδικασία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου ...


Με οδηγίες του γενικού εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας Κώστα Κληρίδη, ανεστάλη η διαδικασία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού σε σχέση με την ιδιωτική ποινική υπόθεση για τα αξιόγραφα της τέως Λαϊκής Τράπεζας, με κατηγορούμενους τον πρώην διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Αθανάσιο Ορφανίδη, τους Ανδρέα Βγενόπουλο, Ευθύμιο Μπουλούτα, τρία πρώην μέλη του ΔΣ της τέως Λαϊκής Τράπεζας, καθώς και την ίδια την τράπεζα ως νομικό πρόσωπο.
Ο γενικός εισαγγελέας, με επιστολή του η οποία κατατέθηκε στο Δικαστήριο, αναφέρει πως αποφάσισε να διακοπεί η υπόθεση και να «καταχωρηθεί αναστολή της ποινικής διαδικασίας, θεωρώντας πως τούτο εξυπηρετεί τόσο το δημόσιο συμφέρον όσο και την ορθή απονομή της δικαιοσύνης, αφού η εν θέματι υπόθεση εντάσσεται σε ευρύτερες υποθέσεις που διερευνά η ανακριτική ομάδα για την οικονομία εκ μέρους της αστυνομίας».
Η συγκεκριμένη υπόθεση, προσθέτει, αναμένεται ότι μαζί με τις υπόλοιπες υποθέσεις, αφού στοιχειοθετηθούν, θα οδηγηθούν εκ μέρους της Πολιτείας ενώπιον του Δικαστηρίου.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση