GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: "Μας πέταξαν λάσπη"

Σφοδρή επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, αλλά και «σε όλους όσοι γονάτισαν και πρόδωσαν τους ψηφοφόρους που τους ανέδειξαν και το κό...


Καμμένος: Μας πέταξαν λάσπη

Σφοδρή επίθεση σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, αλλά και «σε όλους όσοι γονάτισαν και πρόδωσαν τους ψηφοφόρους που τους ανέδειξαν και το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων», εξαπέλυσε από τη Ρόδο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ενώ τόνισε ότι Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ αποτελούν τη συμμορία του κολεγίου που βούλιαξε τη χώρα μας.
Σε κάποια αποστροφή του λόγου του ανέφερε: «Μας πολεμήσανε, μας πετάξανε λάσπη, μας εκβιάσανε, εξαγοράσανε κάποιους, άλλους τους έκαναν να γίνουν αποστάτες και άλλους που δεν αντέξανε τους έκαναν να εξευτελιστούν μπροστά στο λαό που τους ψήφισε. Δώδεκα παλικάρια όμως έμειναν όρθια. Οι μόνοι που δεν γονατίσαμε ήμασταν εμείς». Έκανε, μάλιστα, ειδική αναφορά στην πρώην βουλευτή Δωδεκανήσου του κόμματος του, Μίκα Ιατρίδη, η οποία τώρα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία.
Στη συνέχεια έκανε εκτενή αναφορά στο πρόγραμμά του κόμματος για τα νησιά, σημειώνοντας ότι στόχος είναι να μειωθεί ο ΦΠΑ στον τουρισμό στο 5%.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε, επίσης, σε θέματα υγείας και συγκοινωνίας στα νησιά, σημειώνοντας ότι οι νησιωτικές κοινωνίες αποτελούν για το κόμμα του προτεραιότητα.
Παρουσιάζοντας, τέλος, τους υποψηφίους στα Δωδεκάνησα σημείωσε: «Αυτά είναι τα παιδιά που είναι άξια, οι υποψήφιοί μας, χωρίς εξαρτήσεις και χωρίς να μοιράζουν πεντακοσάρικα».

2 σχόλια

  1. Πατριωτες η Πατριδοκαπηλοι;!
    Αυτες οι εκλογες ειναι ενα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για το ποσοι ΜΑΛΑΚΕΣ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΦΕΛΛΟΙ- ΗΛΙΘΙΟΙ- ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ -ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ- υπαρχουν (;!) ακομα σε αυτη τη χωρα που ανεδειξε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ και ποσοι ειναι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ - ΣΟΒΑΡΟΙ- ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ- ΑΞΙΟΙ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ- ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ- ΠΑΤΡΙΔΟΛΑΤΡΕΙΣ !!!
    Η πρωτη κατηγορια ασφαλως θα δωσει ψηφο στο παστοκ, ΝεαΔουλεία, Ποτανι, οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ θα ψηφισουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και ΣΥΝΕΧΙΣΗ της πορειας της Ελλαδας μας!
    Μη φοβαστε καμια καριολα αγορα, καμια κοντοχοντρη πατσαβουρα Μερκελ, κανενα πουστη που λενε για "συμφωνημενα":
    ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ μας και
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!
    σε οποιον αρεσει,
    αλλοιως η Ευρωπη θα σβησει μαζι με την Ελλαδα που την γεννησε!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ: Αποδειξτε οτι οι ΣΟΦΟΙ ειμαστε περισσοτεροι απο τους πατριδοκαπηλους, για να μπορουν τα παιδια μας να εχουν μελλον ΕΔΩ και οχι στη ξενητεια!
    Την Κυριακη θα το δουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση